Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Αγανάκτηση! Νέα εγκατάλειψη κουταβιών στην Αριδαία


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΖΩΩΝ ΑΡΙΔΑΙΑΣ "Η ΕΛΠΙΔΑ":

Έχω αγανακτήσει φίλοι μου με την εγκατάλειψη κουταβιών τόσο σε χωριά όσο και στην Αριδαία. Κάθε εξάμηνο η ίδια ιστορία!!!!!!! Και μετά φωνάζουμε όλοι για τα αδέσποτα που εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε.

Αυτοί που τα παρατάνε το έχουν κάνει σύστημα και είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι. Σύμφωνα με την νέα νομοθεσία, από τον επόμενο μήνα, θα πρέπει όλοι όσοι έχουν θηλυκά ζώα, να προγραμματίσουν την στειρωση τους. Για να ηρεμήσουμε λοιπόν, θα πρέπει να αρχίσουμε τις καταγγελίες, αφού οι κύριοι αυτοί δεν καταλαβαίνουν αλλιώς.

Τώρα στο δια ταύτα, στον δρόμο Αριδαίας - Ξιφιανής παράτησαν τρία κουτάβια. Σταμάτησε αυτοκίνητο στον συγκεκριμένο δρόμο, κατέβασε τρία κουτάβια και δεν τον είδε κανείς!!!!!!!! Εάν είδε κάποιος κάτι ας μας το πει.

Καταλαβαίνετε ότι δεν υπάρχει ασφάλεια για τα ζώα εκεί. Πρέπει να κάνουμε κάτι γρήγορα. Ζητάω φιλοξενία ενός μήνα για να κάνουμε τα εμβόλια των ζώων για να μπορέσω να τα διαχειριστώ. Εάν κάποιος έχει μια αυλή, μια αποθήκη θα βοηθούσε πολύ. Φυσικά όλα τα έξοδα θα τα αναλάβουμε εμείς.

2 σχόλια:

  1. Άρα δε φταιει η φιλοζωική γιατί ακουω συχνά την εκφραση τι κανει η φιλοζωική και ο δήμος....Τελικά αυτός που φταίει είναι ο γειτονας ο ξάδερφος ο φιλο μας ......οι οποίοι έχουν σκυλιά και δε τα στειρώνουν...Αν δε θελουμε αυτή την κατάσταση με τα αδέσποτα στη Αριδαία ας αρχίσουν οι καταγγελίες προς την αστυνομια αλλά δε θελουμε να χαλάσουμε τις σχεσεις μας με τους γνωστούς μας και έτσι θα συνεχίζεται η εγκατάλειψη ζώων και θα φταίνε τα τερτράποδα και όχι τα δίποδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στην Αριδαία κυκλοφορούν 100 αδέσποτα,γιατί δεν τα μαζεύουν σε κυνοκομείο όπως γίνεται σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News