Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Κυψέλη: Εδώ έκρυβαν τα οστά του 7χρονου Αντρέα που δολοφονήθηκε πριν πέντε χρόνια


Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία φωτογραφίες από το σημείο, όπου εντοπίστηκαν τα οστά του 7χρονου Αντρέα, ο οποίος δολοφονήθηκε σε διαμέρισμα στην Κυψέλη το 2017, από τη μητέρα του και τον σύντροφο της.

Αστυνομικοί βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου (12.02.2022) μπροστά στο φρικιαστικό θέαμα, καθώς βρήκαν τα κόκαλα του αδικοχαμένου παιδιού μέσα σε εργαλειοθήκη, με αποτέλεσμα να συλλάβουν την 29χρονη μητέρα και τον 33χρονο Πολωνό πρώην σύντροφο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η μάνα, όσο και ο σύντροφος της ήταν απόλυτα ψύχραιμοι, δεν έκλαψαν, δεν αντέδρασαν, παρά μόνο ομολόγησαν το στυγερό έγκλημα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 29χρονη υποστηρίζει πως δεν ήταν μπροστά στη δολοφονία, αλλά εκείνη την ώρα βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο και έπαιζε videogame.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο σύντροφος της μητέρας άφηνε το παιδί νηστικό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όταν άρχισε να διαμαρτύρεται, του έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία, προκαλώντας του ασφυκτικό θάνατο. Η γυναίκα ήταν μπροστά αλλά δεν έκανε τίποτα για να σώσει τον γιο της. Ύστερα από μία ώρα, διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρό.

Στη συνέχεια το ζευγάρι έφτιαξε ένα “τάφο” με τούβλα στο δώμα, όπου έθαψε το άτυχο αγοράκι. Αργότερα, που ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος έκανε έξωση στο ζευγάρι, ο Πολωνός έβαλε τα οστά του παιδιού σε μια εργαλειοθήκη και περιφερόταν με αυτή σε δρόμους της Αθήνας, ενώ στη συνέχεια χώρισε με την μητέρα του αγοριού.

Η τελευταία ισχυριζόταν ότι ο Πολωνός βιολογικός πατέρας του παιδιού το είχε πάρει μαζί του στην χώρα του και έκτοτε είχε εξαφανιστεί.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης νοίκιασε στη συνέχεια ένα διαμέρισμα στην οδό Αστυπάλαιας, επίσης στην Κυψέλη, ενώ τοποθέτησε τα οστά του αγοριού μέσα δυο μαύρες σακούλες στην εργαλειοθήκη, την οποία έκρυψε μέσα σε ένα καναπέ.

Η γυναίκα είχε δηλώσει την εξαφάνιση του παιδιού, με τους αστυνομικούς να πραγματοποιούν έρευνες χωρίς αποτέλεσμα. Η υπόθεση δεν είχε κλείσει και σήμερα έφτασαν στη σοκαριστική αποκάλυψη.



Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

“Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ανθρωποκτονία 7χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε αρχές του 2017 στην Αθήνα.

Κατηγορούμενοι ως δράστες είναι η 29χρονη μητέρα του και ο 33χρονος σύντροφός της.

Όπως προέκυψε από την προανακριτική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, ο 33χρονος που συζούσε με την 29χρονη σε δώμα οικίας στην Αθήνα, κακοποίησε τον 7χρονο με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός του.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια του ανωτέρω περιστατικού ήταν παρούσα και η 29χρονη, η οποία δεν προέβη σε καμία ενέργεια προκειμένου να αποτρέψει την ανθρωποκτονία.

Στη συνέχεια ο 33χρονος έφτιαξε στη σκεπή του δώματος, αυτοσχέδια κατασκευή όπου τοποθέτησε τη σωρό του 7χρονου.

Φεύγοντας από το σπίτι που διαπράχθηκε η ανθρωποκτονία ο 33χρονος τοποθέτησε την σορό σε εργαλειοθήκη που πήρε μαζί του.

Ακολούθως ενοικίασε διαμέρισμα στην Αθήνα και τοποθέτησε την εργαλειοθήκη σε αποθηκευτικό χώρο ξύλινου καναπέ, στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Σήμερα το πρωί διενεργήθηκε, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού έρευνα στο ανωτέρω διαμέρισμα και ανευρέθη στον αποθηκευτικό χώρο καναπέ, στη βεράντα του διαμερίσματος, εργαλειοθήκη που περιείχε δύο σακούλες με ανθρώπινα οστά.

Στην κατοχή του 33χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και συνελήφθη.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε διαβιβάσθηκε στην Εισαγγελία και εξεδόθη ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη η 29χρονη”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News