Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Προκλητικός Πορτοσάλτε: «Βενζίνη δεν βάζουν οι άνθρωποι των 500 ευρώ


Μπορεί να μην το ξέρατε, όμως στην Ελλάδα, δεν είναι μόνο η απόκτηση αμαξιού απαγορευτική για την μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού αλλά και η διαμαρτυρία για τις τιμές των καυσίμων, ειδικά αν είσαι φτωχός. Τουλάχιστον αυτό, διατείνεται ο Άρης Πορτοσάλτε, που τοποθετήθηκε στον αέρα του Σκάι, για την ακρίβεια στα καύσιμα.

Ο δημοσιογράφος που πολλές φορές έχει προκαλέσει με τις ακραίες απόψεις του και… «αναλύσεις», είπε ούτε λίγο, ούτε πολύ, πως βενζίνη δεν βάζουν και άρα δεν χρειάζονται χαμηλές τιμές οι άνθρωποι των 500 ευρώ, γιατί βενζίνη βάζουν οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας.

Με τη δήλωσή του αυτή, που προκάλεσε αντιδράσεις ουσιαστικά συντάχθηκε με την προ ημερών δήλωση του Θεόδωρου Σκυλακάκη πως δεν θα γίνει μείωση στον φόρο καυσίμων γιατί θα ευνοηθούν οι πλούσιοι.

Προκλητικός

«Βενζίνη όμως δεν πάει να την βάλει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η βενζίνη, την οποία διαμαρτυρόμαστε στα 2 ευρώ την βάζουν οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας…», υποστήριξε ο κ. Πορ»τοσάλτε. «Και οι φτωχοί έχουν αμάξι Άρη, ο κύριος Σκυλακάκης είπε μια ανοησία μην τον καλύπτεις» του είπε ο δημοσιογράφος Φοίβος Κλαυδιανός που επίσης βρισκόταν στο πάνελ. «Μα μικρό αμάξι, μα παλιό αμάξι, και οι φτωχοί έχουν αμάξι, ειδικά οι οικογενειάρχες» πρόσθεσε.

Ωστόσο ο Άρης Πορτοσάλτε συνέχισε απτόητος…

«Καύσιμα δεν βάζει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί να βάλει, δυστυχώς δεν μπορεί να βάλει ο συνταξιούχος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί. Παίρνει λεωφορείο, δεν μπορεί να μετακινηθεί σαν κι εμάς με το αυτοκίνητο ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η μάνα μου η συγχωρεμένη που έπαιρνε σύνταξη 500 ευρώ δεν είχε αυτοκίνητο, πώς να το πω δηλαδή;».

Δείτε το βίντεο:

5 σχόλια:

  1. Όταν απευθύνεσαι σε ζώα, ξέρεις πολύ καλά πως ότι και να πεις δεν τρέχει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι τι εχουν τα ζωα ρε ζωο; εκτος απο τριχες πολλες οπως εσυ αρκουδιαρη ειναι τα καλυτερα οντα.

      Διαγραφή
  2. Το καρέ το συμπλήρωσε και ο Καψής.Εύγε Μανώλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πληρωμένος και αυτός όπως και ο ΣΚΑΙ από τον Μητσοτάκη. Άλλωστε η κυβέρνηση έδωσε 22.000.000 ευρώ στο ΣΚΑΙ μονό και μόνο για να διαφημίσει τα εμβόλια..... Λες και εάν θέλει να το κάνει κάποιος αυτούς θα ακούσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΠΡΟΤΟΨΑΛΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ? Μ ΑΡΕΣΕΙΣ.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News