Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Επιβράβευση των μαθητών του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας


Διαβάστε την ανάρτηση του Διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας Σίμου Σωτηριάδη:

Το σχολείο μας από τη σχολική χρονιά 2017-18 συμμετέχει σε προγράμματα αειφορίας. Υλοποιώντας σχετικές δράσεις έχει βραβευτεί η σχολική μονάδα με τη σημαία του αειφόρου σχολείου και είμαστε ενταγμένοι στο δίκτυο των Αειφόρων Ελληνικών Σχολείων.

Στόχος είναι ο εφοδιασμός των μαθητών μας με τις κατάλληλες δεξιότητες ώστε να αντιμετωπίζουν προβλήματα και να λαμβάνουν σωστές αποφάσεις που σχετίζονται με περιβαλλοντικά, κοινωνικά και οικονομικά θέματα ως μελλοντικοί υπεύθυνοι και ενεργοί πολίτες.

Ως επιβράβευση προς τους μαθητές για την εργασία τους, συμπεριληφθήκαμε σε λίστα επωφελούμενων σχολείων όπου εταιρεία δωρεοδόχος μας έστειλε υγροσάπουνο για να καλύψει τις ανάγκες του σχολείου μας για ένα έτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News