Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Δωρεά αξίας 26.000 ευρώ στο Νοσοκομείο Έδεσσας από το ζεύγος Αριστέα και Πέτρο Παταρόκη


Δελτίο τύπου Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Έδεσσας

Το Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας έγινε αποδέκτης μιας πολύ σημαντικής προσφοράς - δωρεάς την Πέμπτη 3.2.2022 από το ζεύγος Αριστέα και Πέτρο Παταρόκη, οι οποίοι μέσω του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Έδεσσας παρέδωσαν και ήδη εγκαταστάθηκε και τέθηκε σε λειτουργία, στο Παθολογοανατομικό εργαστήριο του Νοσοκομείου, ο κάτωθι ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός, αξίας 26.000,00 €:

· Ένας αυτόματος ηλεκτρονικός περιστροφικός μικροτόμος

· Ένα πλήρες σύστημα σκήνωσης / έγκλισης ιστών σε παραφίνη

Ο ανωτέρω υπερσύγχρονος εξοπλισμός είναι απαραίτητος στη λειτουργία του Παθολογοανατομικού εργαστηρίου καθώς χρησιμοποιείται στην διαδικασία της βιοψίας που διενεργείται σε χειρουργικά περιστατικά.

Με ασφάλεια και ακρίβεια θεωρείται βέβαιο ότι, συμβάλλει στην ταχύτερη και αξιόπιστη έκδοση των αποτελεσμάτων βιοψίας.

Ίσως η λέξη «ευχαριστούμε» δεν μπορεί να εκφράσει όσα νιώθουμε για την δυναμική στήριξη της προσπάθειας μας για ένα σύγχρονο Νοσοκομείο. Με αίσθημα ευθύνης και ανιδιοτελούς προσφοράς, βάζουμε ο καθένας από τα μέλη μας το δικό του λιθαράκι για να υποστηρίξουμε τον αγώνα που δίνεται από μέρους του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού του Νοσοκομείου Έδεσσας, για την εύρυθμη λειτουργία του και την παροχή υψηλών υπηρεσιών σε όλους τους κατοίκους της περιοχής μας. Συνεχίζουμε!

Με εκτίμηση

Σύλλογος Φίλων του Νοσοκομείου Έδεσσας




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News