Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Σκοτώθηκε 22χρονη σε φοβερό τροχαίο στη Φλώρινα - Τραυματίστηκε η φίλη της που ήταν συνοδηγός


Νέο τροχαίο στη Φλώρινα με μια 22χρονη κοπέλα να αφήνει επί τόπου την τελευταία της πνοή.

Άσχημα ξεκίνησε η μέρα στη Φλώρινα, με μία νεαρή κοπέλα να σκοτώνεται και άλλη μία να τραυματίζεται σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα.

Η άτυχη οδηγός που ξεψύχησε έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε και όταν αυτό ανατράπηκε κατέληξε σε δύο δέντρα. Οι διασώστες που έσπευσαν γρήγορα στο σημείο δεν πρόλαβαν ζωντανή την 22χρονη.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα σε κεντρική οδό στη Φλώρινα, όταν αυτοκίνητο, ημιφορτηγάκι, εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της 22χρονης οδηγού και το σοβαρό τραυματισμό της φίλης της, που ήταν συνοδηγός.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το όχημα για λόγους που μέχρι τώρα ερευνώνται από την Τροχαία Φλώρινας, εξετράπη της πορείας του στην οδό Μοναστηρίου με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να χτυπήσει σε δύο δέντρα.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 22χρονης οδηγού του οχήματος. Τις δύο κοπέλες απεγκλώβισαν μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας Φλώρινας που κλήθηκαν στο σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News