Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Δ. Μπίνος για ΔΑΚ Αριδαίας: «Να υλοποιήσει επιτέλους η Δημοτική Αρχή το έργο 2.040.800 ευρώ που εξασφαλίσαμε το 2019»


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ» ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ

Η αδυναμία της σημερινής Δημοτικής Αρχής να υλοποιήσει σημαντικά έργα που άφησε παρακαταθήκη η προηγούμενη Διοίκηση του Δήμου Αλμωπίας, δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών και αναβάλει συνεχώς την πολυπόθητη αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας.

Σήμερα, διαβάσαμε την ανακοίνωση του Φ.Ο. Αριδαίας, ενός ιστορικού αθλητικού συλλόγου της περιοχής μας, ο οποίος εκφράζει τη δίκαιη αγανάκτησή του. Για άλλη μια φορά, αναγκάζονται να αναβάλλουν τις αγωνιστικές τους δραστηριότητες, καθώς υπάρχουν σημαντικές ζημιές στη στέγη με αποτέλεσμα το αθλητικό κέντρο να γεμίζει νερά με την πρώτη βροχή.

Εμείς θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι τον Απρίλιο του 2019 εξασφαλίσαμε δαπάνη ύψους 2.040.800 ευρώ, που αφορά στην ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αριδαίας, από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2010 – Τομέας Περιβάλλον, Δράση: Ενεργειακές αναβαθμίσεις Δημόσιων Κτιρίων». Αμέσως μετά, μεσολάβησαν οι εκλογές όπου αναδείχτηκε η σημερινή Δημοτική Αρχή, η οποία δυστυχώς μετά από 2,5 χρόνια δεν έχει καταφέρει να υλοποιήσει αυτό το σημαντικό έργο.

Οφείλουμε να τονίσουμε, πως από την κατασκευή του Δ.Α.Κ. Αριδαίας επί Δημαρχίας Γούλη Ιωαννίδη, η δική μας Δημοτική Αρχή ήταν η πρώτη που ευαισθητοποιήθηκε για τα προβλήματα αυτού του χώρου, διεκδίκησε και εξασφάλισε αυτή τη σημαντική χρηματοδότηση.

Καλούμε, λοιπόν, τη σημερινή Δημοτική Αρχή, να προχωρήσει επιτέλους στην υλοποίηση και να δοθεί οριστική λύση. Το οφείλει σε όλους αυτούς τους ανθρώπους του αθλητισμού, οι οποίοι προσφέρουν πολλά στην περιοχή μας, αλλά και στους αθλητές που αξίζουν καλύτερες προϋποθέσεις στην προσπάθειά τους.

Δείτε το δημοσίευμα που αφορά στην έγκριση του έργου τον Απρίλιο του 2019: 


 

2 σχόλια:

  1. Το πρόβλημα γνωστό και οι ελλείψεις γνωστές .Αν λοιπόν είναι ανεπαρκές το ΔΑΚΑ γιατι δεν βρήκαν αλλη στέγη να γίνει αγωνας? Πολύ απλο για να κατηγορήσουν την δημοτική αρχή και ειδικότερα ..ξέρουν ποιους....Είναι πολύ λυπηρό για τους πολιτικούς μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μην γκρινιάζετε στο ΦΟΑ, έχετε ΔΑΚ με 400 αθλητές και κόσμο να σας βοηθήσει , εφόσον δεν ασχολείται ο Δήμος λύστε τα προβλήματα εσείς που διαχειρίζεστε αυτο τον χώρο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News