Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Αριδαία: Δικαιώθηκε στην ένσταση το Cafe «Αερικό» - Και πάλι ανοιχτό από σήμερα


Δικαιώθηκε το Cafe "Αερικό" στην Αριδαία, το οποίο άνοιξε κανονικά από το απόγευμα της Τετάρτης, μετά από ολιγοήμερο λουκέτο.

Θυμίζουμε ότι, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου μετά από έλεγχο των αρμόδιων αρχών διαπιστώθηκε πως ένας πελάτης του καταστήματος έφερε μαζί του πιστοποιητικό εμβολιασμού άλλου ατόμου, με το ίδιο ονοματεπώνυμο, το οποίο δεν μπορούσαν να εξακριβώσουν οι εργαζόμενοι, οι οποίοι έκαναν κανονικά τον έλεγχο.

Όταν οι αρμόδιες αρχές με ειδική εφαρμογή έλεγξαν τον παραπάνω πελάτη, διαπιστώθηκε πως ναι μεν το πιστοποιητικό του είχε το ίδιο ονοματεπώνυμο, αλλά διαφορετικά τα υπόλοιπα στοιχεία, κάτι που φυσικά δεν μπορούσε να εξακριβωθεί από την εφαρμογή που χρησιμοποιούν οι εργαζόμενοι. Στον πελάτη θυμίζουμε επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ στο κατάστημα επιβλήθηκε λουκέτο για 15 μέρες.

Η διεύθυνση του καταστήματος προχώρησε σε ένσταση κατά της συγκεκριμένης απόφασης, η οποία εκδικάστηκε σήμερα και δικαιώθηκε πανηγυρικά. Έτσι, από το σήμερα απόγευμα το κατάστημα λειτουργεί κανονικά και πάλι, έτοιμο να εξυπηρετήσει τους πελάτες του.

8 σχόλια:

  1. Και έτσι έπρεπε. Επειδή ένας τα ήθελε μονα-ζυγα δικά του και είναι επικίνδυνος για τη δημόσια υγεία γιστι να τα πληρώσει το μαγαζί και πι εργαζόμενοι;;; πληρωσε τωρα το πρόστιμο σου εξυπνάκια πλαστογραφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός που φταίει είναι ο υπάλληλος και Σπύρος... Την περισσότερη ευθύνη την έχει ο υπάλληλος γιατί ο υπάλληλος ελενξε ποιος θα μπει. Απόλυση με πρόστιμο πρέπει

      Διαγραφή
    2. Εγώ λέω να τον κρεμασουν και στην πλατεία για παραδειγματισμό

      Διαγραφή
    3. 8.19 διάβασες τι γράφει παραπάνω; Ότι μόνο οι ελεγκτές μπορούσαν να δουν ότι τα υπόλοιπα στοιχεία ήταν πλαστά, δεν μπορούσε να το δει η εφαρμογή του μαγαζιού, διαβάστε πριν σχολιάσετε έλεος πια! Δεν φταίει ούτε ο υπάλληλος, ούτε ο Σπύρος! Για αυτό και δικαιώθηκε ο άνθρωπος...

      Διαγραφή
    4. οχι και να τον κρεμασουν Σήφημ ε οχι.

      Διαγραφή
  2. σκιστε τον καθε παρανομο και οχι τα μαγαζια, ελεγχο αυστηρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ Π.Χ. ΠΕΡΙΚΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΨΕΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γνωρίζεις ότι είσαι βλαμένος ή θέλεις ειδική γνωμάτευση ψυχίατρου ? να το κοιτάξεις

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News