Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

ΓΕΛ Αριδαίας: Φόβοι για μεγάλη διασπορά του κορονοϊού - Ποιοι μαθητές πρέπει να μείνουν στο σπίτι


Μπορεί η επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα να παρουσιάζει σημαντική βελτίωση, ωστόσο ο κορονοϊος είναι εδώ και απειλεί καθημερινά όλο τον πληθυσμό, χωρίς να κάνει εξαιρέσεις.
 

Ενδεικτική είναι η ανακοίνωση του Γενικού Λυκείου Αριδαίας, όπου παρατηρείται κινητικότητα όσον αφορά στη διασπορά του ιού. Μάλιστα, ο διευθυντής του σχολείου, με ανακοίνωσή του, δίνει οδηγίες σχετικά με το ποιοι μαθητές θα πρέπει να μείνουν σε κατ οίκον περιορισμό.


Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
 
Επείγουσα ανακοίνωση:
Όσοι μαθητές διαμένετε στην Μαθητική Εστία παραμένετε σε περιορισμό κατ΄ οίκον για 5 τουλάχιστον ημέρες (ανεμβολίαστοι και ανοσοποιημένοι όχι πέραν του τριμήνου) για την εβδομάδα από 17-1 έως 22-1. Όσοι βρεθήκατε επίσης στο λεωφορείο της Παρασκευής για τα πάνω χωριά (Λαγκαδιά, Περίκλεια κλπ) μαζί με τους μαθητές του τελευταίου δρομολογίου, θεωρείστε στενή επαφή, επανέρχεστε με rapid ή self ανάλογα την κατηγορία σας. Επίσης, δυο κρούσματα έχουμε στο Α4 (σύνολο 4 από την περασμένη Τρίτη), επίσης 1-2 κρούσματα έχει μάλλον και το Α5. Το Β2 και ΒΘ2 έχει ένα κρούσμα. Προτείνω σε όλους τους μαθητές των δυο τμημάτων της Α τάξης 4 &5 να προσέλθουν στο σχολείο 2 ώρες αργότερα, αύριο Δευτέρα, κάνοντας οι ανεμβολίαστοι rapid test και self οι εμβολιασμένοι και οι ανοσοποιημένοι που δεν έχει παρέλθει τρίμηνο από τη νόσησή τους και όχι εξάμηνο. Αν βέβαια, υπάρχουν στο σπίτι ευπαθή πρόσωπα καλό είναι αυτοί οι μαθητές να παραμείνετε μέχρι και την Τρίτη σε περιορισμό κατ΄ οίκον και χωριστά από τα αγαπημένα και ευπαθή πρόσωπα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντός σας. Οι απουσίες θα τακτοποιηθούν αναλόγως μετά το πέρασμα αυτής της δύσκολης στιγμής και η επάνοδος στο σχολείο θα γίνεται με rapid από το Κ. Υγείας. Όσοι μαθητές έχετε αύριο με τον κ. Κοντογιάννη 1η ώρα μπορείτε κατ' εξαίρεση να έλθετε αργότερα επειδή θα απουσιάσει. Παρακαλώ να παρακολουθείτε τα e-mails που σας στέλνω. Αν για κάποιο λόγο δεν τα λαμβάνετε παρακαλώ πείτε στο παιδί σας να ενημερώσει τη γραμματεία του σχολείου για το σωστό mail.
Είμαι στη διάθεσή σας οποιαδήποτε ώρα της μέρας. Το τηλ. μου είναι: 6974707901
O Δ/ντής
Χρήστος Ρίζος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News