Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Επίσκεψη του Προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δ. Τζαμτζη


Επίσκεψη Προέδρου ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Δημήτρη Μελά στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ.Ιορδανη Τζαμτζη. Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τη ΠΕ Πέλλας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Βουλευτής και Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Λάκης Βασιλειάδης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Ζερζης Πέτρος και Άλκης Νουσηκυρου, ο Πρόεδρος ΣΕΑΣ κ. Μήνας Νίκος, ο Αντιπρόεδρος ΣΕΑΣ και Πρόεδρος ΑΣ Ένωσης κ. Φαρμάκης Στυλιανός και ο Ταμίας ΣΕΑΣ και Πρόεδρος Συνεταιρισμού Π. Μυλοτοπου κ. Λυσιτσας Ιωάννης.



 

1 σχόλιο:

  1. Ξέρεις τι θα πει περιφερειακός σύμβουλος και βουλευτής.Όλες μαζί αυτές οι εξουσίες. Αν είχε και του αυτοκράτορα τα Γιαννιτσά θα ήταν η Κωνσταντινούπολη της Ελλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News