Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Πέλλα: Τη Δευτέρα αποφασίζουν για τις παρελάσεις - Τι λέει ο Αντιπεριφερειάρχης Δ. Τζαμτζής


Πολλά ερωτήματα δεχόμαστε τις τελευταίες ώρες, σχετικά με το αν θα γίνουν οι παρελάσεις στις περιοχές της Π.Ε. Πέλλας την 28η Οκτωβρίου.

Το Aridaia News επικοινώνησε με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή, ο οποίος μας ενημέρωσε πως την ερχόμενη Δευτέρα θα εξεταστούν τα δεδομένα μέσα από την πορεία των κρουσμάτων και θα συγκαλέσει σύσκεψη μαζί με τους Δημάρχους ώστε να αποφασίσουν όλοι μαζί αν θα πραγματοποιηθούν κανονικά οι παρελάσεις ή όχι.


Πάντως, τα σημερινά 105 νέα κρούσματα στην Πέλλα μόνο ελπιδοφόρα δεν είναι και ο προβληματισμός που υπάρχει για την πορεία της πανδημίας στην περιοχή μας είναι μεγάλος.

Θυμίζουμε, ότι σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν πριν λίγο, στη γειτονική Ημαθία αποφασίστηκε να μη διεξαχθούν παρελάσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28 ης Οκτωβρίου 1940, με ομόφωνη απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας και των Δημάρχων του Νομού.

4 σχόλια:

  1. Να κάμουν μόνο οι σύλλογοι δηλαδή οι ενήλικες οι οποίοι μπορούν να τηρήσουν τα μέτρα προστασία όχι τα παιδιά .Μην μπουν σε κινδυνο τα παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πηγες ποτε σου εξω απο ενα σχολειο; πηγες ποτε σου την ωρα που σχολανε πως καθοντε στον πεζοδρομο; παρακαλω σοβαρεψου, ασχολησου με κατι αλλο.

      Διαγραφή
  2. ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ, ΠΡΩΤΑ Η ΥΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ .... ΠΑΝΤΑ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News