Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κ. Ιγνατιάδου δεν περιμένει τις ευκαιρίες να έρθουν, τις δημιουργεί!


Παράδειγμα διεκδίκησης και μαχητικότητας αποτελεί η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, η οποία δεν περιμένει τις ευκαιρίες να έρθουν, αλλά τις δημιουργεί προς όφελος του Δήμου της.

Έτσι και στα πλαίσια του Ετήσιου Συνεδρίου της ΚΕΔΕ που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, δεν παρέστη απλά για να κάνει δημόσιες σχέσεις, αλλά άδραξε την ευκαιρία και είχε συνομιλίες με παράγοντες της Κυβέρνησης.

Την πρώτη μέρα, συναντήθηκε με τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, στον οποίο παρουσίασε μια σειρά θεμάτων που αφορούν το Δήμο Σκύδρας, ενώ παράλληλα, συμμετείχε σε χρήσιμες συζητήσεις με αυτοδιοικητικούς απ' όλη την Ελλάδα.

Τη δεύτερη μέρα, συναντήθηκε με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωρερικών Στέλιο Πέτσα και συζήτησε για το πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης" και τις προτάσεις που κατέθεσε ο Δήμος Σκύδρας. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε, ότι ο μικρός και υποστελεχωμένος Δήμος Σκύδρας, με πολλή δουλειά και στοχευμένες συνεργασίες, κατέθεσε στο πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης", προτάσεις ύψους 18.000.000 ευρώ που αφορούν υποδομές, ενεργειακές αναβαθμίσεις, μελέτες σχολείων, αγροτικές οδοποιΐες, υδατοδεξαμενές, έξυπνες πόλεις, γωνιές ανακύκλωσης, προμήθεια ηλεκτροκίνητων οχημάτων, προσεισμικούς ελέγχους σχολείων κ.ά.

2 σχόλια:

  1. Πάντα πρώτη σε όλα. Για 100 χρόνια θα είναι δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ αλλαγή στην εικόνα της Σκύδρας σαν επισκέπτης δεν βλέπω! Μια άσχημη πόλη ήταν και παραμένει! Δεν έχω κάτι με την δήμαρχο απλά λέω αυτό που βλέπω, η χειρότερη επόμενη φυσικά σε ασχήμια η Αριδαία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News