Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - Νοσοκομείο Έδεσσας: Μεταφέρουν ασθενείς μέσα στη βροχή (ΦΩΤΟ)


Σε μία σοβαρότατη καταγγελία προχώρησε η συμπολίτης μας Χριστίνα Χατζηανδρέου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο Νοσοκομείο Έδεσσας, δημοσιεύοντας φωτογραφίες που προκαλούν πραγματικά αγανάκτιση.

Διαβάστε την ανάρτησή της:

Αισθάνομαι μεγάλη απογοήτευση για την υποβάθμιση του νοσοκομείου Έδεσσας, αλλά ακόμη μεγαλύτερη για την αδιαφορία της Διοίκησης του νοσοκομείου σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί εκεί.

Και για να γίνω πιο συγκεκριμένη....

Πριν λίγες μέρες νόσησε η μικρή μου με covid και λόγω πολύ υψηλού πυρετού την μετέφερα στο νοσοκομείο για περαιτέρω έλεγχο. Η εικόνα που θα δείτε παρακάτω μιλάει από μόνη της.... ασθενείς μεταφέρονται μέσα στη βροχή απ' την πτέρυγα covid, απέναντι στα λυόμενα, για ακτινογραφία ή αιμοληψία.

ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΈΜΑΙ: ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ δεν βρέθηκε απ' το ΔΣ του νοσοκομείου να προτείνει να φτιάξουν ένα υπόστεγο δύο μέτρα για να προστατευτούν ασθενείς και προσωπικό?

Δεν μιλάω για τούνελ, αλλά για μια λαμαρίνα, ένα υπόστεγο!!!! Ας έλεγαν ότι δεν έχουν χρήματα να οργανώσουμε μία κίνηση πολιτών, να μαζέψουμε χρήματα να τους το φτιάξουμε. Νομίζω όλοι θα βοηθούσαν. Το θεωρώ ανεπίτρεπτο δεύτερο χειμώνα πανδημίας να τους βρίσκει απροετοίμαστους. Το δεχτηκαμε την πρώτη χρονιά, την δεύτερη δεν υπάρχει δικαιολογία!!!

Ως πότε θα βάζει πλάτη το προσωπικό??? Έλεος!!!

*Για αίθουσα αναμονής δεν θα πω - ψιλά γράμματα- περιμέναμε τ αποτελέσματα μέσα στο αυτοκίνητο με 39 πυρετό και οι εξετάσεις έγιναν στα λυόμενα μέσα στο κρύο. tragic!!!!!

*Να έχετε πάντα στο νου σας οι πολίτες της Αλμωπίας ότι για επείγουσες καταστάσεις ΟΛΟΙ θα περάσουμε από κει. ΟΛΟΙ. Γι αυτό πρέπει να το κρατήσουμε το νοσοκομείο με νύχια και με δόντια.



 

9 σχόλια:

  1. Ο διοικητής που είναι και από την Αριδαία τι κάνει για αυτό? ΤΙΠΟΤΑ όλα για την καρέκλα και τον μισθό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι θέμα διοικητού,είναι θέμα πολιτικής και όλοι δυστυχώς ξέρουμε τι σημαίνει φιλελευθερισμός.

      Διαγραφή
    2. Το πρόβλημα είναι χρόνιο και δεν υπάρχει προθυμία για να λυθεί. Δυστοπία στο χώρο της υγείας ...

      Διαγραφή
    3. ναι Γιαννη ξερουμε τι θα πει φιλελευθερισμος και ετσι μας αρεσει, εσεις τα λυσατε ολα καταστρεψατε τη χωρα μεσα σε 5 χρονια και εχετε το θρασος να μιλατε.

      Διαγραφή
  2. Εδώ το νοσοκομείο δε έχει γιατρούς, λειτουργικές υποδομές θα έχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΞΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΙ ΦΑΓΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ? ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΗΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΡΕΜΠΕΣΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαντάμ σε όλα τα νοσοκομεία γίνεται αυτό πλέον μέχρι και στα ιδιωτικά και προ κορονοιου στο περίμενε κλασικά είτε βρέξει είτε χ;ιονίζει.με ένα υπόστεγο δεν έρχεται η άνοιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια για τη κυρία που παρόλο το πρόβλημα με το παιδί της εωδιαφέρθηκε για τους συνανθρώπους της.Οι βουλευτές ,οι Δήμαρχοι του Νομού μας ενδιαφέρονται άραγε για τους πολίτες , θέλω να δω την αντίδραση τους . όταν θα δουν αιτή την κατάντια το 2021..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΜΙΛΆΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ? ΕΊΣΤΕ ΣΊΓΟΥΡΟΙ ΌΤΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΕΔΕΣΣΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News