Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Θεσσαλονίκη: Τα σύννεφα έκαναν... βουτιά στη θάλασσα (ΒΙΝΤΕΟ)


Άνοιξαν για λίγα λεπτά οι ουρανοί στη Θεσσαλονίκη με τις εικόνες που κατέγραψε κινητό τηλέφωνο να είναι εντυπωσιακές. Τα σύννεφα έχουν κατέβει πολύ κοντά στη θάλασσα.

Κάμερα κινητού τηλεφώνου κατάφερε να αιχμαλωτίσει ένα εντυπωσιακό φαινόμενο, όπου σύννεφο μοιάζει να βουτάει στη θάλασσα. Είναι μεσημέρι Σαββάτου, όταν εκδηλώνεται το δυνατό μπουρίνι που χτύπησε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

Μπορεί το τρέχον Σαββατοκύριακο ο καιρός να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ζεστές μέρες του Αυγούστου στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας, ωστόσο για λίγες ώρες οι καιρικές συνθήκες θύμισαν φθινόπωρο με μια καταιγίδα εξπρές που έπληξε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η βροχή προκάλεσε προβλήματα στην κυκλοφορία, πλημμύρες σε δρόμους και πτώσεις δέντρων στη Θεσσαλονίκη. Στην οδό Λαμπράκη, στην περιοχή της Άνω Τούμπας, έπεσε δέντρο πάνω στο πεζοδρόμιο. Όπως δήλωσαν καταστηματάρχες, ενημέρωσαν κατευθείαν την Πυροσβεστική για να το απομακρύνει, όπως επίσης επισήμαναν πως δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Ανάλογα προβλήματα καταγράφηκαν και στη Χαλκιδική.

Δείτε το βίντεο του voria.gr, με τις εικόνες που καταγράφηκαν το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News