Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

MasterChef 5: Μεγάλη νικήτρια η Μαργαρίτα Νικολαϊδη


Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι η πρώτη γυναίκα "MasterChef". Η βαθμολογία της ήταν καλύτερη από αυτή του Διονύση Σαρακίνη και έτσι πήρε τη νίκη στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής.

Μετά από έναν γαστρονομικό "μαραθώνιο" πέντε περίπου μηνών και έναν τελικό που κράτησε 10 σχεδόν ημέρες καθώς χωρίστηκε σε πέντε στάδια, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι εκείνη που κατάφερε να λάβει τον τίτλο της φετινής "MasterChef", μαζί και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Η 27χρονη σεφ από τη Μυτιλήνη, είχε καλύτερη συγκομιδή βαθμών (38-36) από τον Διονύση στη συγκεντρωτική βαθμολογία των κριτών (μαζί με αυτή του επίτιμου καλεσμένου, Τζέισον Άθερτον) και έτσι αναδείχτηκε μεγάλη νικήτρια του MasterChef 5.

Μάλιστα, έγινε η πρώτη "MasterChef" του διαγωνισμού, αφού σε κανέναν άλλο διαγωνισμό των προηγούμενων ετών δεν υπήρξε γυναίκα που να κατέκτησε τον τίτλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News