Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

MasterChef 5: Η ζωή της Μαργαρίτας - Ο χαμός του πατέρα της, ο ερχομός στην Ελλάδα και η συγκίνηση on air


Το MasterChef 5 ύστερα από περίπου πέντε μήνες και πολλές μαγειρικές «μονομαχίες» ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης με νικήτρια τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη, την πρώτη Ελληνίδα MasterChef.

Η μεγάλη νικήτρια του φετινού MasterChef βρέθηκε καλεσμένη στη «Φωλιά των Κου Κου» το πρωί της Πέμπτης και μίλησε για όλους και για όλα, ενώ άφησε να εννοηθεί πως η πολυπόθητη πρόταση γάμου από τον σύντροφό της, Χρήστο, έγινε. Παράλληλα, αποκάλυψε το παρασκήνιο της γνωριμίας τους, μίλησε για την καταγωγή της, ενώ αποκάλυψε και πώς θα ξοδέψει το έπαθλο που κέρδισε.

«Με τον Χρήστο γνωριστήκαμε στη σεζόν. Έτσι όπως γνωρίζονται όλοι οι μάγειρες. Εγώ ήμουν μαγείρισσα και ο Χρήστος ζαχαροπλάστης και… Η αλήθεια είναι ότι λέω εσύ έκανες την πρώτη κίνηση, όμως εγώ τον είχα δει πρώτη. Εγώ τον είχα σταμπάρει και έλεγα: “Αυτό το παιδί δεν είναι πολύ καλά. Τι έχει; Γιατί μου χασκογελάει συνέχεια;”. Όσο περνούσε ο καιρός μου άρεσε που μου γελούσε συνέχεια. Είναι ευγενικός, έχει πολύ καλούς τρόπους και αυτό μετράει πολύ σε έναν άνθρωπο. Εντάξει, έχουμε περάσει και τα στραβά μας, έχουμε μείνει και χώρια, αλλά στο τέλος καταλήξαμε μαζί. Είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι τώρα και αυτό θα ήθελα να συνεχίσει για πάντα», είπε αρχικά η Μαργαρίτα.

Κατά τη συνέντευξη, η 27χρονη σεφ από τη Μυτιλήνη είχε στο πλευρό της τη μητέρα της, η οποία ξεκαθάρισε τα πράγματα σχετικά με την καταγωγή της. Παράλληλα, η κυρία Σοφία συγκλόνισε με τα όσα αποκάλυψε για το τροχαίο του συζύγου της και πατέρα της Μαργαρίτας, όταν εκείνη ήταν μόλις 3 ετών.

«Όταν η Μαργαρίτα μπήκε στο MasterChef είπα στη μικρή μου κόρη, την Ξένια, να μου βάλει ένα πρόγραμμα, να με βοηθήσει να τη δω. Με βοήθησε και κάθε πρωί που πήγαινα για δουλειά μαζευόμασταν όλοι οι συνάδελφοι και τους έκανα μετάφραση. Όλοι έκλαιγαν και είχαν τη χαρά μου. Τώρα όλοι με περιμένουν.

»Η Μαργαρίτα δεν γεννήθηκε στη Μυτιλήνη. Γεννήθηκε στο Καζακστάν. Είμαστε Ελληνοπόντιοι. Γεννήθηκα εκεί. Και ο πατέρας μου και η μάνα μου είναι Πόντιοι. Μας λένε Ρωσοπόντιους, αλλά δεν έχουμε κανέναν Ρώσο στην οικογένεια. Μετά μετακομίσαμε στη Ρωσία, που μένω εγώ τώρα.

»Ο πατέρας της Μαργαρίτας και της Ξένιας έπαθε ένα ατύχημα όταν η Μαργαρίτα ήταν τριών χρόνων και η Ξένια ενός έτους. Δεν τον θυμούνται τα παιδιά. Έγινε ατύχημα αυτοκινητικό. Έχει πεθάνει και μετά φύγαμε. Με στήριξε ο πατέρας και η μάνα μου. Φύγαμε από το Καζακστάν για τη Ρωσία. Όταν ήμουν 23 χρόνων ήρθα στην Ελλάδα σαν τουρίστρια. Μετά ξαναέφυγα. Πρώτα ήρθα στη Μυτιλήνη με τη Μαργαρίτα και μετά πήγα και πήρα και την Ξένια. Η Μαργαρίτα στη Μυτιλήνη μεγάλωσε. Εγώ αποφάσισα να γυρίσω στη Ρωσία, γιατί έδωσα μια καλή βάση στα παιδιά μου. Μου λένε συνέχεια πως η Μαργαρίτα είναι η αδυναμία μου. Τα παιδιά πήραν τον δικό τους δρόμο» είπε, μεταξύ άλλων, η μητέρα της Μαργαρίτας.

Όσον αφορά το πού θα ξοδέψει το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε από το ριάλιτι μαγειρικής, η 27χρονη μαγείρισσα αποκάλυψε πως στο μέλλον σχεδιάζει να ανοίξει ζαχαροπλαστείο. Η Μαργαρίτα ανέφερε ωστόσο πως τώρα προέχει να δουλέψει στην κουζίνα και να αποκτήσει εμπειρίες.

«Δήλωσα πως θέλω να κάνουμε ένα ζαχαροπλαστείο. Δεν το είπα αυθόρμητα. Ενώ έγινα μαγείρισσα, είχα πάντα αυτό το θέμα με τα γλυκά. Αυτό στο πολύ μέλλον. Τώρα τα σχέδια τα τωρινά είναι να δουλέψω με έναν καλό σεφ. Να μάθω. Έχω να μάθω πάρα πολλά. Δεν είμαι έτοιμη να ανοίξω μαγαζί. Το έχουν καταλάβει όλοι, το καταλαβαίνω και εγώ πιο πολύ. Το σημαντικότερο για μένα τώρα είναι να δουλέψω δίπλα σε έναν σεφ και να πάρω εμπειρίες. Μακάρι να μας επιτρέψουν να φύγουμε και στο εξωτερικό και να δούμε κάποια πράγματα. Αυτό που μου έλεγε ο Τζιοβάνι είναι πως μου λείπει το να ταξιδέψω και να δω κάτι διαφορετικό. Και, όντως, εγώ το ένιωσα και στο παιχνίδι ότι μου λείπει η εμπειρία», είπε η Μαργαρίτα.

Στη συνέχεια, η Μαργαρίτα αναφέρθηκε και πάλι στον σύντροφό της, Χρήστο, και άφησε να εννοηθεί πως της έχει ήδη γίνει πρόταση γάμου. Μάλιστα, λίγο πριν από το τέλος της συνέντευξης, η Κατερίνα Καραβάτου αιφνιδίασε τη Μαργαρίτα, καθώς της έκανε ένα γαμήλιο δώρο. Πιο συγκεκριμένα, μια δωροεπιταγή αξίας 1.500 ευρώ.

«Έχει γίνει μια κίνηση από τον Χρήστο. Ένα δώρο. Εγώ έτσι το ονομάζω, ότι είναι ένα δώρο για να πάει καλά η σχέση μας, η μελλοντική. Εντάξει, εμείς έτσι και αλλιώς αγαπιόμαστε με τον Χρήστο, έτσι και αλλιώς θα είμαστε μαζί για πάντα. Απλά, έγινε και το δώρο, το δαχτυλίδι. Έχει γίνει, δεν το κρύβω», ανέφερε η Μαργαρίτα.

2 σχόλια:

  1. μια υπεροχη κοπέλα, μπραβο σου και καλη τυχη στη ζωη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξιζε γι αυτό ανταμοιφθηκε σε καλή μεριά και πάντα επιτυχίες να εχει στην ζωή της

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News