Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Χρ. Νιβουρλής: «Η κατάσταση είναι τραγική στον αγροτικό τομέα» (ΒΙΝΤΕΟ)


Η κατάσταση στον τομέα της άρδευσης και γενικότερα στα αγροτικά ζητήματα, είναι απαράδεκτη. Αυτό τόνισε ο Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» Χρήστος Νιβουρλής κατά τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Νιβουρλής αναφέρθηκε ενδεικτικά σε κάποια ζητήματα:

«Θα ήθελα να αναφερθώ στο θέμα της Φιλώτειας. Δεν ξέρω αν έχετε πάει, εγώ καθημερινά είμαι εκεί. Ήδη έχει περάσει ένας μήνας που ξεκίνησε η άρδευση και δεν έχει μπει ούτε μια σταγόνα νερό μέσα στον τσιμενταύλακα του χωριού. Είναι ένα κομμάτι γύρω στα 40 μέτρα, όπου έχουν πετάξει μέσα τσιμέντα και χώματα. Είναι τόσο δύσκολο να πάει να καθαρίσει ένα φουξ;

Προβλήματα υπάρχουν και στον Πρόδρομο - Νερόμυλο.

Επίσης, εισπράττω πολλά παράπονα για τους δρόμους, από πολλά χωριά. Δεν έχει μπει ένα μηχάνημα να καθαρίσει τους δρόμους».

.

2 σχόλια:

  1. Κ.Νιβουρλη ,κάποτε τ αυλάκια τα καθάριζαν οι αγρότες.ας τα καθαρίσουν και τώρα .δεν θα πάθουν τίποτε.μη τα ρίχνεις όλα στους άλλους .στον καλό μας εαυτό να τα ρίχνεις.η δυτική Αλμωπία γιατί δεν διαμαρτύρεται ?μήπως γιατί εκεί είναι νοικοκυριδες τι λες!παραπηγε αυτή η κάρα Μελά με τ αυλάκια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 4:13 το χωρίο από όταν βγήκε ο τωρινός πρόεδρος (μόνο για τα λεφτά) έχει αφηστει στο έλεος του Θεού. Μεγάλο λάθος του χωριού που τον έβγαλε δυστυχώς. Δεν ασχολείται με τπτ όσο αφορά το χωριό. Ντιπ για ντιπ άχρηστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News