Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Νοσοκομείο Έδεσσας: Σκληρή απάντηση του Σωματείου Εργαζομένων


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ Ν. ΜΟΝΑΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ

Δυστυχώς για άλλη μια φορά ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, συνάδελφος ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ προσπάθησε με τις αναξιόπιστες δηλώσεις του να δυσφημίσει το ΕΣΥ και ειδικά τη Ν.Μ.΄ Εδεσσας στην ευαίσθητη περίοδο του COVID-19,διασπείροντας ανακριβείς ειδήσεις ότι δήθεν η θνησιμότητα τόσο στη Ν.Μ. Έδεσσας όσο και σε άλλες νοσοκομειακές μονάδες αγγίζει το 100%.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ δεν στέκεται στο ύψος της ευθύνης του όπως αρμόζει σε έναν πρόεδρο μεγάλης ομοσπονδίας ,για δεύτερη φορά σε ότι αφορά τη Ν.Μ. ΄Εδεσσας ψεύδεται συστηματικά δρα απέναντι τόσο στους εργαζόμενους της Ν.Μ. Έδεσσας όσο και στους πολίτες, δημιουργώντας κλίμα έλλειψης εμπιστοσύνης από τους πολίτες προς τους εργαζομένους της Ν.Μ. Έδεσσας και θεωρούμε ότι είναι ο εκπρόσωπος της αναξιοπιστίας.

Καλούμε τον συνάδερφο επιτέλους να σταματήσει τον κατήφορο της διασποράς πανικού και φόβου στους πολίτες με τις ανυπόστατες δηλώσεις του.

Μετά από έρευνα που κάναμε διαπιστώσαμε ότι οι απόψεις του δεν απηχούν σε κανέναν άλλο στην ομοσπονδία , δεν είναι αποφάσεις των οργάνων που προεδρεύει τόσο της Εκτελεστικής Επιτροπής όσο και του Γενικού Συμβουλίου.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων της Ν.Μ. Έδεσσας δηλώνουμε ότι δεν θα αφήσουμε τον Κύριο ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟ να κάνει αρένα το Νοσοκομείο μας , να διχάσει τους εργαζομένους, να τρομοκρατήσει τους πολίτες της περιοχής μας αποσκοπώντας:

1) Λίγα λεπτά δημοσιότητας.

2) Λεηλασία ψήφων για το επόμενο συνέδριο της ΠΟΕΔΗΝ για να παριστάνει ξανά τον πρόεδρο των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία προσφέροντας όμως κακές υπηρεσίες τόσο στους εργαζομένους όσο και στους πολίτες.

Για το δε Νοσοκομείο μας και τους εργαζόμενους είναι ανεπιθύμητη μορφή και του ζητάμε εμείς που όλο αυτό το δύσκολο χρονικό διάστημα δώσαμε όλο το είναι μας αγόγγυστα να ζητήσει δημόσια συγνώμη τόσο από εμάς ,αλλά κυρίως από τους πολίτες.

Εμείς οι εργαζόμενοι της Ν.Μ. Έδεσσας νομίζουμε ότι γνωρίζουμε καλύτερα τη λειτουργία του νοσοκομείου μας από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Κ.ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟ που δεν έχει επισκεφθεί τη Ν.Μ. Έδεσσας τουλάχιστον τα τελευταία 5 χρόνια και ούτε ποτέ ενδιαφέρθηκε για αυτήν και τους εργαζομένους της παρά μόνο τ ην περίοδο των συνδικαλιστικών εκλογών.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΑΓΓΑ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΑΤΣΗ ΜΟΡΦΩ

4 σχόλια:

  1. Ο πρόεδρος του νοσοκομείου τι κάνει για όλα αυτά κοιμάται όρθιος η δεν θέλει να ενοχλήσει το κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μας απαντήσατε ξεκάθαρα όμως ισχύουν ή δεν ισχύουν αυτά που ειπε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ανακριβείς ειδήσεις"...τι δεν κατάλαβες;

      Διαγραφή
  3. Τι να σας πω μακάρι να είναι έτσι. Αλλά τρέξτε να πάρετε επιστήμονες γιατρούς, φτασμένους και όχι νέους, ακόμα που κάνουν εξειδίκευση. Ο κόσμος αυτό που βλέπει αποθαρρύνεται,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News