Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Νέα κατάθεση του πιλότου για την «ψυχολόγο»: «Της έδωσα άδεια για να εμφανιστεί στα ΜΜΕ»


Νέα κατάθεση έδωσε ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν που δολοφονήθηκε από διαρρήκτες μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, μπροστά στο 11 μηνών μωρό της.

Όπως μετάδωσε το Mega, ο 32χρονος πιλότος κατέθεσε αυτή τη φορά όχι για τη δολοφονία της συζύγου του, αλλά για την «ψυχολόγο» της άτυχης Καρολάιν, η οποία μετέβη χθες στο Τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής και έδωσε τη δική της κατάθεση σχετικά με την αμφισβήτηση της ιδιότητάς της.

Ο 32χρονος φέρεται να είπε ότι αναζήτησε την κ. Μυλωνοπούλου μέσω διαδικτύου, ψάχνοντας για κάποιον σύμβουλο για προβλήματα μετά από εγκυμοσύνη. Έκαναν 8 συνεδρίες από τον Οκτώβριο του 2020 μέχρι τις αρχές του 2021, οι οποίες εξελίχθηκαν ομαλά, ενώ είπε πως οι συμβουλές σχετικά με πρόβλημα της Καρολάιν ήταν σημαντικές και σωστές.

Παράλληλα φέρεται να δήλωσε ότι της έδωσε άδεια για να εμφανιστεί σε ΜΜΕ, ότι δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα από τις συμβουλές της, αλλά και ότι μιλήσε μαζί της δύο μέρες μετά τον φόνο, όταν εκείνη του τηλεφώνησε για να του εκφράσει τα συλλυπητήριά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News