Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Συγκλονίζουν οι γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη: «Πάμε στη δίκη για την ψυχούλα του»


Έξι χρόνια έχουν περάσει από τη δολοφονία του Βαγγέλη Γιακουμάκη, του φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, ο οποίος βρέθηκε νεκρός έναν μήνα μετά την εξαφάνισή του από τη σχολή, με την οικογένειά του να ζητά δικαίωση.

Σήμερα Πέμπτη (10/6) ξεκινά στα Ιωάννινα η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση του νεκρού φοιτητή που είχε υποστεί bullying και οι γονείς του άτυχου νεαρού λίγο πριν ξεκινήσουν για το ταξίδι τους στην πόλη όπου θα γίνει το δικαστήριο μίλησαν στην ΕΡΤ για τα συναισθήματά τους.

«Πάμε στη δίκη για την ψυχούλα του, μαζεύουμε και οι δυο τις δυνάμεις μας και πάμε για εκείνον. Εγώ θέλω να τιμωρηθούν και ας πάω χίλιες φορές ακόμα στα Γιάννενα. Θέλω να ακούω τη λέξη ένοχοι γιατί παλέψαμε πολύ να την ακούσουμε αυτήν τη λέξη. Τη λέξη “φιλία” την πήγαν αυτοί εκεί που τη θέλανε. Δεν μπορούν να μας πούνε ότι ήταν φίλοι του», είπε η μητέρα του Βαγγέλη, Μαρία Γιακουμάκη.

Από την πλευρά του ο πατέρας του αδικοχαμένου φοιτητή τόνισε ότι «η δικαίωση του Βαγγέλη μου είναι ο κόσμος. Η αγάπη του κόσμου. Μετά από έξι χρόνια παλεύω για τη δικαίωση των αξιών του. Ευτυχώς βλέπω ότι υπάρχουν ακόμα πολλοί άνθρωποι με τα πιστεύω του Βαγγέλη μου. Εσείς όλοι που αγαπάτε τον Βαγγέλη μας δίνετε δύναμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News