Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

ΣΟΚ στην Κέρκυρα: Γείτονας σκότωσε ζευγάρι για κτηματικές διαφορές, αυτοκτόνησε ο δράστης


Σοκ στην Κέρκυρα, στο χωριό Δασιά, όπου ένα ζευγάρι έπεσε νεκρό από πυροβολισμούς από κυνηγετική καραμπίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό σε εξωτερικό χώρο, πιθανότατα στον κήπο του, απέναντι από μεγάλο ξενοδοχείο.

Οπως μετέδωσε η ΕΡΤ το ζευγάρι φέρεται να είχε διαφορές -κατά πληροφορίες κτηματικές- με γείτονά του, ο οποίος φέρεται να είναι και ο δράστης του διπλού φονικού.

Ο δράστης του διπλού φονικού ταμπουρώθηκε εν συνεχεία στο σπίτι του όπου έβαλε τέλος στη ζωή του.

Αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι το ζευγάρι ήταν από τη Γαλλία, ωστόσο νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για μόνιμους κατοίκους Κέρκυρας με την γυναίκα να έχει κάποια καταγωγή από τη Γαλλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News