Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Ανοιχτό παράθυρο από Πέτσα για προνόμια στους εμβολιασμένους


Aνοιχτό «παράθυρο» για προνόμια στους εμβολιασμένος άφησε ο Στέλιος Πέτσας.

«Χρειάζονται προνόμια σε όσους εμβολιάζονται προκειμένου να είναι ένας σαφές κίνητρο και να καμφθούν οι αντιστάσεις σε όσους έχουν δεύτερες σκέψεις ή έλκονται από θεωρίες συνωμοσίας», ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ, o Στέλιος Πέτσας, αναζωπυρώνοντας ξανά τη συζήτηση.

Ο Στέλιος Πέτσας, μάλιστα, έφερε και παράδειγμα προνομίων που θα μπορούσαν να δοθούν, όπως η μεγαλύτερη κίνηση εντός κι εκτός επικράτειας και η δυνατότητα επίσκεψης σε χώρους που τώρα είναι κλειστοί.

Ο κ. Πέτσας εξήγησε ότι αυτό είναι κάτι που συζητείται εδώ και ένα μήνα και εκτίμησε πως στα μέσα Ιουνίου είναι το χρονικό διάστημα που θα πρέπει να παρθούν κάποιες αποφάσεις για να επιταχυνθεί ο εμβολιασμός.

5 σχόλια:

  1. Λοιπον κυρ.Πετσα εχω μια ιδεα .
    Ελατε να παμε μαζι σε ενα εμβολιαστικο κεντρο και οταν κατσουμε αντι σε μενα να κανετε το εμβολιο εσεις..τι λετε?
    Ετσι απλα πολυ απλα...
    Δεν θελουμε σχολια.!! Τελος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως και κάποιες ποινές για τους αρνητές? Υγ. εδώ υπάρχουν άνθρωποι που νομίζουν ότι υπάρχει ο διάβολος...στο εμβόλιο θα κολλούσαν?
    πες μου πόσα βιβλία έχεις διαβάσεις στη ζωή σου ,να σου πω αν θα κάνεις το εμβόλιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τελικά θα αρχίσουμε να πιστεύουμε και στα φαντάσματα κύριε 11:02?
    όταν αρρωσταίνεις γιατί πας στο γιατρό και στο Νοσοκομείο? ακόμα να αποδεχτούμε ότι η επιστήμη μας σώζει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το επομενο κυμα αυτους θα θερισει, και θα ειναι πολυ δυνατο το χτυπημα που θα νιωσουν, κριμα.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News