Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Η Μαλέσκου ζήτησε από την Άντζελα να της μιλάει στον ενικό αλλά απάντηση δεν πήρε (ΒΙΝΤΕΟ)


Με αφορμή την παράσταση «Πάμε γι’ άλλα ολοταχώς» όπου συμμετέχει στο πλευρό του Τάκη Ζαχαράτου, η Άντζελα Δημητρίου, το μεσημέρι της Τρίτης, πέρασε την πόρτα του πλατό της Ιωάννας Μαλέσκου.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο «Love It» και αφού η παρουσιάστρια την υποδέχθηκε και τη χαρακτήρισε «είδωλο», της ζήτησε την άδεια να της μιλάει στον ενικό και όχι στον πληθυντικό.

Ωστόσο, απάντηση από την Άντζελα Δημητρίου δεν πήρε η οποία απέφυγε να δώσει απάντηση και προσπέρασε την ερώτηση και μπήκε με τη μια στο… κυρίως θέμα που ήταν η θεατρική παράσταση.

«Τι να πω εγώ τώρα. Το είδωλο. Καλώς ήρθατε. Εγώ μιλάω στον πληθυντικό από τον σεβασμό και τη μεγάλη εκτίμηση. Χαίρομαι που είστε εδώ. Σας ευχαριστώ πολύ», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Να σου μιλάω στον ενικό Άντζελα; Πώς προτιμάς;» ρώτησε η Ιωάννα Μαλέσκου και πήρε την εξής απάντηση: «Μμμ, ξεκινάμε Παρασκευή μαζί με τον Τάκη Ζαχαράτο. Έχετε να δείτε πολύ ωραία πράγματα».

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News