Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Όλα τα εμβόλια διαθέσιμα στην ηλικιακή ομάδα 18-24


Το άνοιγμα της πλατφόρμας για ραντεβού και με τα τρία διαθέσιμα εμβόλια (εκτός αυτού της AstraZeneca) για την ηλικιακή ομάδα 18-24 στις 16 Ιουνίου, ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης για τον εμβολιασμό ο Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Παράλληλα, ο κ. Θεμιστοκλέους αναφέρθηκε στο άνοιγμα της πλατφόρμας, την Πέμπτη 10 Ιουνίου, για ραντεβού και με τα τρία διαθέσιμα εμβόλια (εκτός αυτού της AstraZeneca) και για την ηλικιακή ομάδα 25-29, για την οποία όπως είπε έχουν κλείσει ραντεβού 93.000 πολίτες.

Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη ομάδα πολιτών μπορεί να εμβολιαστεί με τα τρία σκευάσματα: Αυτό της Johnson & Johnson που είχε ήδη ανοίξει και πλέον και με αυτά της Pfizer/BioNTech και της Moderna.

Ακόμα, ο κ. Θεμιστοκλέους ανέφερε επίσης πως σε σύνολο 6.858.907 εμβολιασμών: οι 4.943.682 είναι με το εμβόλιο της Pfizer, 1.067.533 με AstraZeneca, 685.416 με το σκεύασμα της Moderna και 162.276 με το Johnson&Johnson.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News