Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Σάλος με την γκάφα του Υπ. Πολιτισμού: «Ψευτομακεδονικές μειονότητες ο Ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψει»


Ανακοίνωση του Συλλόγου Ανάδειξης - Προστασίας Ελληνικής Ιστορίας Και Παράδοσης

Προς τους Βουλευτές της Κυβερνήσεως των Νομών Μακεδονίας, τον κάθε αρμόδιο, αιρετό ή δημόσιο λειτουργό και προς τον κάθε Έλληνα πολίτη που η καρδιά του χτυπάει Ελληνικά.

Πραγματικά προκαλεί τεράστια έκπληξη σε όλους τους Έλληνες της υφηλίου και προ πάντων σε κάθε Μακεδόνα η εγγραφή του συγκεκριμένου πολιτιστικού συλλόγου με την ονομασία ‘Κρίστε Μισίρκωφ’. Είναι άξιο απορίας αν οι αρμόδιοι του Υπουργείου Πολιτισμού ερευνούν τις δράσεις του κάθε συλλόγου που εγγράφουν στα αρχεία τους.

Με ποιο σκεπτικό ο συγκεκριμένος σύλλογος επετράπη να εγγραφεί στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων του Υπουργείου Πολιτισμού; Τι ακριβώς πρεσβεύει αυτός ο σύλλογος; Ποια είναι η μητρική γλώσσα των Μακεδόνων που προωθεί; Υπάρχει άλλη μητρική γλώσσα των Μακεδόνων πέραν της Ελληνικής;


Γνωρίζουν οι αρμόδιοι του Υπουργείου τι εστί ο συγκεκριμένος σύλλογος; Γνωρίζουν οι υπουργοί και βουλευτές σε τι εγγραφή προέβησαν; Ρωτήσατε τον Ελληνικό λαό αν διατίθεται να χαρίσει έστω ένα σέντ του Ευρώ από την φορολογία του για την επιδότηση αυτού του συλλόγου;

Κυρίες και Κύριοι της Κυβέρνησης, επιτρέπετε τέτοιες κινήσεις να λαμβάνουν χώρα στον τόπο που Μακεδονομάχοι και απλοί Έλληνες πολίτες πότισαν με το αίμα τους για την ελευθερία της Μακεδονίας από τον Τούρκικο και Σλαβικό ζυγό. Επιτρέπετε σε συλλόγους που ευθέως αμφισβητούν την Ελληνικότητα της Μακεδονίας να λαμβάνουν δικαιώματα.

Ξεχνάτε μάλλον τα δάκρυα και τα λόγια του ιδρυτή του κόμματος που εκπροσωπείτε για το ‘σκοπιανό θέμα’. Ξεχνάτε πως λάβατε το κυβερνητικό αξίωμα μετά από την αγανάκτηση του Ελληνικού λαού για την τρισάθλια ‘Συμφωνία των Πρεσπών’ που χαρίστηκε το Όνομα της Μιας και Μοναδικής Μακεδονίας θαρρείς και ήταν απόκτημα της προηγούμενης κυβέρνησης.

Ξυπνήστε πριν να είναι αργά. Ψευτομακεδονικές μειονότητες ο Ελληνικός λαός ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ να δημιουργηθούν μέσω πλαγίων οδών. Μπορεί στην Αθήνα να έχετε πλήρη άγνοια. Η καρδιά της Ελλάδας όμως χτυπάει στην γη της Μακεδονίας.

Θυμηθείτε αυτό. Έχουν γνώση οι φύλακες. Αποσύρετε άμεσα την έγκριση αυτού του συλλόγου και επανεξετάστε τον τρόπο που δημιουργήθηκε αυτός ο σύλλογος εντός Ελληνικού εδάφους.

4 σχόλια:

  1. Τόση αγραμματοσύνη από ένα Υπουργείο δεν υπήρξε στο παρελθόν. Στη συμφωνία οι απέναντι μας ρε ποιους όρους τήρησαν η τηρούν; Εμείς γιατί να τους δίνουμε γη και ύδωρ.Τέτοιους κ.....σφούγγηδες πρώτη φορά βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΥΠ.ΠΟ.Α. δεν είναι αρμόδιο να "αναγνωρίσει" η οχι συλλόγους, ΑΜΚΕ και ότι άλλο πολιτιστικό φορέα. Έχει όμως την νομική υποχρέωση να εγγράψει στο Μητρώο του κάθε πολιτιστικό Φορέα που διαθέτει νόμιμο καταστατικό και ΑΦΜ. Η ΑΜΚΕ "Μακεδονική Κίνηση Προώθησης της Μητρικής Γλώσσας-Κρστε Μισιρκοβ" διαθέτει όλα τα νόμιμα απαιτούμενα για την εγγραφή της. Τελεία και παύλα! Η άρνηση εγγραφής της συγκεκριμένης ΑΜΚΕ θα ήταν παράβαση του ελληνικού και Ευρωπαϊκού νόμου της ΕΕ και κραυγαλέα περίπτωση αρνητικής διάκρισης και αποκλεισμού από δικαιώματα Ελλήνων πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και δε μου λες ρε 10.33 αν εγώ ζητούσα εγγραφή του συλλόγου μου με την επωνυμία " Έλληναράδες", με δραστηριότητα να πηγαίνω στις πλατείες και να φωνάζω έξω οι ξένοι κτλ το σεβαστό Υπουργείο θα μου έδινε αριθμό μητρώο; Έστω ακόμα κι αν είχα ΑΦΜ και καταστατικό. Εκ προοιμίου αυτό δε φαίνεται να αντίκειται στο νόμο και τα χρηστά ήθη;
    Το Υπουργείο δε θα πρέπει να το δει αυτό; Ή μόνο αυτό μοιράζει μητρώα και δε βαριέσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Χρυσή Αυγή ως κόμμα έλεγε ακριβές αυτά τα ρατσιστικά και μπήκε στην Βουλή. Αν τώρα κάποια μέλη της είναι φυλακή, είναι λόγω των εγκλημάτων που διέπραξαν κι όχι για αυτά που πρέσβευαν. Έλεος, με την υποκρισία!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News