Κυριακή 2 Μαΐου 2021

Παγώνη: Στα μέσα Σεπτεμβρίου θα πετάξουμε τις μάσκες - Πότε και πώς θα ανοίξουν τα γυμναστήρια


Αισιόδοξη για την πορεία των εμβολιασμών στην Ελλάδα εμφανίστηκε η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

Μιλώντας στην ΕΡΤ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους νέους που έσπευσαν να κλείσουν ραντεβού.

«Όλοι συνειδητοποίησαν πλέον ότι για να βγούμε από αυτή την περιπέτεια πρέπει να εμβολιαστούμε, γιατί αυτό είναι το πρώτο όπλο που έχουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Παγώνη.

Η ίδια εκτίμησε πως μέχρι τέλος Ιουνίου ή το αργότερο αρχές Ιουλίου και εφόσον πάρουμε τα εμβόλια που έχουν προγραμματιστεί, «θα πετύχουμε μια ανοσία 50-60%, που σημαίνει θα είμαστε πιο ελεύθεροι».

Όσο για το τι σημαίνει «πιό ελεύθεροι» η κυρία Παγώνη το προσδιόρισε: Το καλοκαίρι θα είναι πολύ διαφορετικό, θα κάνουμε διακοπές, χωρίς βέβαια να πούμε ότι θα βγάζουμε τη μάσκα όλοι κι ότι θα κυκλοφορούμε χωρίς προσοχή στις αποστάσεις.

Στην ερώτηση για το πότε θα «απαλλαγούμε» από τις μάσκες, όπως έγινε για παράδειγμα στο Ισραήλ, η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ απάντησε: «Θεωρώ πως τα μέσα Σεπτέμβρη θα είναι η ημερομηνία που θα πετάξουμε τις μάσκες. Γιατί τότε, γύρω στις 15 Σεπτεμβρίου, θα έχει ολοκληρωθεί το 90% των εμβολιασμών».

Η κυρία Παγώνη υπεραμύνθηκε της απόφασης να απαγορεύεται σε πρώτη φάση η μουσική στους χώρους εστίασης για να αποφευχθεί η διασπορά του κορονοϊού, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή της πως «σε περίπου 10 ημέρες θα μπορούν να ανοίξουν τα γυμναστήρια εξαιτίας των εμβολιασμών και των self test που προχωρούν, με μεγάλη προσοχή, όπως οι αποστάσεις και η απολύμανση των μηχανημάτων».

4 σχόλια:

  1. Εσεις κυρια μου το κανατε??
    Καντε εσεις πρωτα και μετα βγεστε στ καναλια και καντε δηλωσεις..που αν δεν ηταν αυτη η κατασταση ουτε η μανα σας θα ηξερε..κυρια μου..ααα και κατι ακομη ξεχασα να μου πειτε και την ειδικοτητα σας .σαν επιστημονα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. την εσκισες, που τα σκέφτηκες ολα αυτά;

      Διαγραφή
    2. αγαπητέ 4.44 θα σε προσκαλούσα σε πνευματική μονομαχία αλλα βλέπω εισαι αοπλος.

      Διαγραφή
  2. ΦΙΛΕ 4.44 ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΛΕΣ? ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ? ΚΑΙ ΤΙ ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ? ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News