Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Γεωργιάδης για εστίαση: Θα ανοίξει σε δύο άξονες - Δεν θα στέλνουμε SMS


Χωρίς την αποστολή SMS θα πηγαίνουμε από τις 3 Μαΐου στις επιχειρήσεις εστίασης από τις 3 Μαΐου, όπως προανήγγειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο ΑΝΤ1, ενώ παράλληλα θα επιτραπούν, όπως όλα δείχνουν και οι διαδημοτικές μετακινήσεις.

Για το άνοιγμα της εστίασης στις 3 Μαΐου και του τουρισμού μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1. Ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε πως δεν θα χρειάζεται να στέλνουμε SMS για να επισκεφθούμε κάποια επιχείρηση εστίασης. «Δεν έχει τεθεί κάποιο ζήτημα», είπε χαρακτηριστικά.

«Επιλέξαμε την 3η Μαΐου για να πιάνει όλο τον Μάιο το άνοιγμα της Εστίασης. Όταν ανοίξει ο τουρισμός θα λειτουργεί ήδη η εστίαση. Το άνοιγμα της εστίασης θα είναι βασισμένο σε δύο άξονες, αλλά δεν θα μιλήσω με λεπτομέρειες.

Θα μιλήσουμε πρώτα με τους λοιμωξιολόγους και τους θεσμικούς εκπροσώπους της εστίασης. Έχουμε έναν οδικό χάρτη. Είχαμε και πέρυσι κανόνες.

Λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες

Σε αυτές τις ράγες πάνω – κάτω θα κινηθούμε. Και μιλάμε φυσικά μόνο για εξωτερικούς χώρους. Φέτος είμαστε πιο έμπειροι», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και στη συνέχεια απαντώντας σε ερώτηση του Γιώργου Παπαδάκη για το αν θα πρέπει να στέλνουμε SMS για να πάμε να φάμε, τόνισε: «Δεν έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα. Θα διευκρινιστούν ωστόσο οι λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες».

Για την πλατφόρμα επιδότησης ΕΣΠΑ για τις επιχειρήσεις εστίασης, τόνισε: «Στόχος μας είναι ν’ ανοίξει η πλατφόρμα στις 10 Μαΐου. Θα καταβληθούν τα χρήματα ανάλογα με τον τζίρο».

Για το αν θα επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις μετά το άνοιγμα της εστίασης, είπε: «Αυτό λέει η λογική. Ενδεχομένως».

10 σχόλια:

  1. Κοροϊδία. 11 τέλος. Μάη νυχτώνει πριν τις 9.00
    Από τις 10.30 μαζεύουμε για να προλάβουμε.
    Και να βγεις στις 7.00; Όταν ακόμα η αγορά είναι ανοιχτή;
    Μην πάμε στα 4 άτομα ανά τραπέζι. Ότι εκείνη την εποχή δεν μπορείς να καθίσεις έξω σε πολλές περιοχές γιατί δεν είναι παντού σαν την Κρήτη.
    Λέει ότι ανοίγει για να μην αποζημιώνει.
    ΚΟΡΟΪΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε μαλ... συριζαίε σπυρί στον κ... εβγαλες; αι σιχτίρ βλήμα, βρήκες σελίδα και κάνεις πολιτική βλάκα, ο κόσμος πεθαίνει ολοι κάνουν αγώνα γι αυτό το κακό κ εσύ μαλ... μας τα ζαλίζεις.

      Διαγραφή
    2. γιατι βγαινεις και εξω σκυλακι του Τσιπρα; απο ποτε; αντε στο κλουβι σου αποτυχημενε πρωην.

      Διαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΜΠΥΡΟΝΙ ΣΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω λεω οτι η επομενες δυο εβδομαδες ειναι πολυ κρισιμες??.. χι -χα -χα
    Περιμενετε σας λεω δεν εχει οι ανθρωποι ειναι απιστευτοι ..
    Περιμενετε...ο τσαμπουκας δεν τελειωσε ο ελενχος θα συνεχιστει παιδια..
    Δεν βλεπετε εδω με την ανασταση στις 12 κολλας αλλα στις 9 μαλλον δεν κολλας..
    Οχι -οχι σε ελενχω σε λεω σηκω-κατσε-σηκω-κατσε..
    Ετσι απλα σε ελενχω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι ανθρωποι ειναι φοβεροι και πετυχημένοι εσυ κόπρε συριζαίε οσο και να ουρλιάζεις οσο και να χλευάζεις θα εισαι στο πάτο, ολα τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός σας εφεραν κλάμα, αντε συνέχισε να γράφεις γιατι πιστευω οτι εισαι ο μόναδικός που γράφεις απο τους αναρχοφσίστες.

      Διαγραφή
    2. Πες του τώρα για Κουφοντίνα έχει μεγάλο σουξέ,

      Διαγραφή
    3. ναι ρε τσιμπιμένε εχει σουξέ η Κουφή Ντίνα

      Διαγραφή
  4. Τι συριζαιος και συριζαιος τι καραμελα ειναι αυτοι ..
    Ελληναραδες πατριωτες ειμαστε βρε8.02 τι δεν καταλαβενεις εσυ???
    Δεν εχεις καταλαβει απ το νοεμβριο μηνα τι χαβα μας λενε...
    Τελος παντων καλη ανασταση καλο πασχα.να εχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News