Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

O Νίκος Χαρδαλιάς ανακοινώνει σήμερα τα νέα μέτρα


Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς θα ανακοινώσει στις έξι το απόγευμα τα νέα μέτρα.

Στην ενημέρωση που όπως έχει καθιερωθεί κάθε Τετάρτη γίνεται από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια θα είναι και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας αφού δεν θα γίνει η ενημέρωση της Παρασκευής.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά αναμένεται να ανακοινωθεί ότι δεν θα χρειάζεται από την Δευτέρα του Πάσχα να στέλνουμε sms για την εστίαση. Δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί και η πλήρης κατάργηση των sms στο 13033.

Επίσημα οι διαδημοτικές μετακινήσεις απελευθερώνονται από τη Δευτέρα 3 Μαΐου, με το άνοιγμα της εστίασης.

Ωστόσο ήδη από το Μεγάλο Σάββατο αλλά και την Κυριακή του Πάσχα θα μπορούμε να μεταφερθούμε σε όποιο σημείο του νομού θέλουμε, με τον κωδικό 6 στο SMS.

Υπενθυμίζεται ότι οι διαδημοτικές μετακινήσεις (SMS με κωδικός 6 για σωματική άσκηση) αυτή τη στιγμή, είναι ελεύθερες μόνο τα Σαββατοκύριακα, ενώ τις καθημερινές επιτρέπονται μόνο για επισκέψεις σε καταστήματα και σε κομμωτήρια (SMS στο 13032).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News