Τρίτη 6 Απριλίου 2021

MasterChef: Οι υποψήφιοι καλούνται να πάρουν μια ριψοκίνδυνη απόφαση σε 5 μόλις λεπτά


Απόψε στις 21:00 το MasterChef θα υποδεχθεί τους τηλεθεατές και η δοκιμασία θα είναι η πιο κρίσιμη για την πορεία του διαγωνισμού.

Αγαπημένο χαρακτηριστικό των τριών chef κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, είναι να κάνουν εκπλήξεις στους διαγωνιζόμενους.

O Παύλος Χάππιλος κατάφερε να κερδίσει το Mystery Box, με τα καλύτερα πιάτα, που έχει δημιουργήσει έως τώρα σύμφωνα με τους κριτές και έχει στη διάθεσή του ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την επόμενη δοκιμασία.

Οι υποψήφιοι καλούνται να πάρουν μια ριψοκίνδυνη απόφαση, σε πέντε μόλις λεπτά. Τόσο ριψοκίνδυνη, που μπορεί να τους στοιχίσει ακόμα και την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Καλεσμένος των κριτών, για τη δοκιμή των προσπαθειών της δεκάδας του διαγωνισμού, ο Αθηναγόρας Κωστάκος, ένας από τους αγαπημένους chef των κριτών. Η μέρα θα κλείσει με έναν θρίαμβο αλλά και με την πικρή γεύση της αποτυχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News