Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Πάνε ταμείο οι ροδακινοπαραγωγοί για τα de minimis


Το ποσό που θα λάβουν ανέρχεται σε 8,45 εκατ. ευρώ

Τέλος μπαίνει στην αγωνία των παραγωγών ροδάκινου και νεκταρινιού που δικαιούνται τα de minimis, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του ΑγροΤύπου, έχει ξεμπλοκάρει η διαδικασία και αναμένεται εκτός μεγάλου απροόπτου η πληρωμή, πιθανότατα την Τρίτη 20 Απριλίου.

Δικαιούχοι είναι παραγωγοί βιομηχανικών και επιτραπέζιων ροδάκινων και νεκταρινιών στις Περιφερειακές Ενότητες Ημαθίας, Πέλλας, Κοζάνης, Φλώρινας, Λάρισας και Τρικάλων, που διέθεταν παραγωγικά δένδρα ηλικίας άνω των τεσσάρων ετών το 2020.

Επιλέξιμες ποικιλίες

Επιτραπέζια ροδάκινα: FAYETTE, Ο ΗΕΝRY, NIRINIA, ZEE LADY, GLADYS, MISELINE, HALL, ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΑ ΑΝΝΑ, SUMMER LADY, ROSA DEL WEST, ETOYAL, SWEET DREAM, AURELIA, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ, OCTAVIA, KEVINA και HONEY D HALLE.

Νεκταρίνια: ORION, SWEET LADY, FENTA LATE, VENUS, KALTEZI 2010, LADY ERICA, MAX και RED FALL.

Πλακέ: PLATY MOON νεκταρίνια και SWEET CUP ροδάκινα.

Συμπύρηνα: FERLOT, ANDROSS και FERCLUSE.

3 σχόλια:

  1. Μία απορία έχω και εγώ σαν παιδάκι.... Τα Κατερίνα δεν είναι συμπύρηνα; Εμείς τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτσε να δούμε τι θα δώσουν και μιλάμε πάλι, γιατί τον αγροτη μόνο ο Καραμανλής τον είχε πληρώσει σωστά και κανένας άλλος Πρωθυπουργός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News