Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

«Αγρόν ηγόραζε» ο Χρ. Μπάτσης - Όλοι μαζί και... η Αλμωπία χώρια


Δημοσιοποιήθηκαν σήμερα τα πρακτικά (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) από την έκτακτη σύσκεψη των φορέων της Πέλλας για την καταστροφή της αγροτικής παραγωγής λόγω του παγετού που πραγματοποιήθηκε στη Σκύδρα στις 16/4.

Εκεί συμμετείχαν όλοι. Οι Δήμαρχοι Σκύδρας και Έδεσσας, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πέλλας, εκπρόσωποι των Βουλευτών και του Αντιπεριφερειάρχη, εκπρόσωποι των αγροτικών συλλόγων... Ήταν όλοι εκεί. Όλοι, εκτός από το Δήμο Αλμωπίας. Ο Χρήστος Μπάτσης όχι μόνο δεν παρέστη σε μία τόσο σημαντική σύσκεψη, αλλά δεν μπήκε ούτε στον κόπο να στείλει έστω κάποιον εκπρόσωπο.

Αυτό είναι το ενδιαφέρον του για τα αγροτικά ζητήματα και για τα τεράστια προβλήματα των αγροτών; Μάλλον έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που κατηγορεί μέσα ενημέρωσης και δημοσιογράφους για έπαρση και αλαζονεία, μόνο και μόνο επειδή αναδεικνύουν τα πραγματικά προβλήματα και την ίδια στιγμή απαξιεί να υπερασπιστεί τα δίκαια των αγροτών. Τονίζει με κάθε ευκαιρία ότι είναι και ο ίδιος αγρότης. Τη στιγμή όμως που ο αγροτικός κόσμος περνά δύσκολες στιγμές, αυτός είναι απών.

Είναι θλιβερό το γεγονός ότι ο Δήμος Αλμωπίας δεν πρωταγωνιστεί στον αγώνα που δίνει ο αγροτικός κόσμος του Νομού. Είναι επίσης θλιβερό για έναν Δήμαρχο να αναφέρεται σε Δημοτικούς Συμβούλους και επικεφαλείς συνδυασμών με ειρωνικό ύφος χαρακτηρίζοντάς τους «επίδοξους Δημάρχους», μόνο και μόνο επειδή έπραξαν το αυτονόητο, εξέφρασαν δηλαδή τη στήριξή τους στους αγρότες. Κάτι που ο ίδιος δεν μπορεί μάλλον να διανοηθεί, γι’ αυτό και επιλέγει για άλλη μια φορά τον διχαστικό λόγο έναντι της σύνθεσης.

Το γεγονός της απουσίας του πάντως, σχολιάζεται ποικιλοτρόπως από παράγοντες όλου του Νομού. Ας αντιληφθούν, τόσο αυτός όσο και οι συνεργάτες του, τον ρόλο που τους ανέθεσαν οι πολίτες. Η υπεράσπιση των συμφερόντων της περιοχής μας, δεν επιτυγχάνεται με την πολιτική της πρωτοφανούς εσωστρέφειας την οποία έχει επιλέξει εξ αρχής η Δημοτική Αρχή του κ. Μπάτση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News