Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Το Μέγαρο Μαξίμου υιοθέτησε για πρώτη φορά αδέσποτο σκύλο (ΦΩΤΟ)


Στο Μέγαρο Μαξίμου κατέφθασε τη Δευτέρα στις 12:45 ο πρώτος πρωθυπουργικός σκύλος της χώρας και μάλιστα είναι υιοθετημένος από την Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης.

Σε μία κίνηση συμβολισμού αλλά και ουσίας προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την υιοθεσία του μικρού Peanut που βρέθηκε εγκαταλελειμμένος πριν λίγους μήνες και πλέον απολαμβάνει την αγάπη, την ασφάλεια και την προσοχή των ανθρώπων του πρωθυπουργικού μεγάρου. Ο «έρωτας» του νέου κηδεμόνα με τον άλλοτε αδέσποτο σκυλάκο ήταν με την πρώτη ματιά... Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις βγήκε από το κλουβί του καταφυγίου έπεσε στην αγκαλιά του και δε σταμάτησε να του δίνει φιλιά.

Καθόλη τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε στα Πλάνα με Ουρά ήταν συνέχεια μαζί. Τον αγκάλιαζε, τον φιλούσε, του μιλούσε και ο Peanut έδειχνε να το απολαμβάνει και με το παραπάνω. Η παλαιότερη εθελόντρια της ΖΕΗ, Αρτεμισία Παπαγιαννοπούλου, που πήγε τον σκυλάκο στο Μαξίμου δήλωσε στο SKAI.gr: «Στα 21 χρόνια που είμαι ενεργή εθελόντρια στη Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης έχω κάνει εκατοντάδες υιοθεσίες. Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα έβαζα την υπογραφή μου στο Μέγαρο Μαξίμου δίπλα στην υπογραφή του Πρωθυπουργού μας για την υιοθεσία του Peanut, του πρώτου αδέσποτου σκύλου που γίνεται κάτοικος Μαξίμου! Ο κ. Πρωθυπουργός μας υποδέχθηκε πολύ φιλικά και ο Peanut ελτρεχε απο αγκαλια σε αγκαλιά και μοίραζε φιλιά. Ενθουσιάστηκε δε με το χαλί στο γραφείο του Πρωθυπουργού. Για εμάς που έχουμε δώσει τη ζωή μας τόσα χρόνια και έχουμε πολεμηθεί τόσο πολύ είναι μία πολύ μεγάλη αναγνώριση. Τους ευχόμαστε απο τη καρδιά μας να έχουν μια καλή ζωή».

Με τον μικρό Peanut είναι όλοι ενθουσιασμένοι. Η υιοθεσία του πρώτου πρωθυπουργικού σκύλου είναι γεγονός και έρχεται κόντρα με άλλοτε πολιτικές ηγεσίες που σιχαίνονταν τα ζώα ή στην καλύτερη περίπτωση τους ήταν αδιάφορα. Είναι κι ένα μήνυμα στους δημάρχους της χώρας μας οι οποίοι στη μεγάλη πλειοψηφία τους είτε δεν κάνουν τίποτα είτε εφαρμόζουν εχθροζωικές πολιτικές.











Πηγή: skai.gr

4 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News