Σάββατο 3 Απριλίου 2021

Η φωνή της Κρύας Βρύσης έφτασε στην Αθήνα


Πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις της Επιτροπής διεκδίκησης της Επανίδρυσης του Δήμου Κρύας Βρύσης, με Κυβερνητικούς Παράγοντες

Την Πέμπτη 1 Απριλίου ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις της Επιτροπής Αγώνα, για την διεκδίκηση της ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗΣ του ΔΗΜΟΥ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ, στην Αθήνα.

Η Επιτροπή έγινε δεκτή από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη, τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Αντιπρόεδρο της Ν.Δ. κ. Άδωνι Γεωργιάδη καθώς και το ιδιαίτερο γραφείο του Πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου.

Οι συναντήσεις ήταν εποικοδομητικές, παραδόθηκε ο φάκελος της πρότασης μας, ενώ οι Υπουργοί έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την βασιμότητα των επιχειρημάτων μας.

Ευχαριστούμε τους βουλευτές του νομού μας κ.κ. Σταμενίτη Διονύσιο και Βασιλειάδη Βασίλειο (Λάκη) που παραβρέθηκαν στις συναντήσεις μας καθώς, και τον κ. Καρασμάνη Γεώργιο που συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης κατά τη συνάντησή μας με τον Υπουργό Εσωτερικών.

Τα μηνύματα είναι αισιόδοξα.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται μέχρι την επίτευξη του στόχου μας.

ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ του ΔΗΜΟΥ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΞΑΝΑ!

Με εκτίμηση

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ

ΒΛΑΧΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΣΕΡΑΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΑΜΙΤΖΟΓΛΟΥ Χ. ΛΥΣΑΝΔΡΟΣ

ΒΛΑΧΟΣ ΑΛΕΞΗΣ











 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News