Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Χαρδαλιάς: Από αύριο ανοίγουν οι διαδημοτικές μετακινήσεις


Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε πως από αύριο Μεγάλη Πέμπτη, 29 Απριλίου ανοίγουν οι διαδημοτικές μετακινήσεις με αυτοκίνητο και τις καθημερινές, πέραν του Σαββατοκύριακου.

Παράλληλα, ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πως τα SMS στο 13033 θα συνεχίσουν να υφίστανται και μετά το άνοιγμα της εστίασης. Οι πολίτες θα στέλνουν SMS με αριθμό 6 για τις μετακινήσεις τους σε καφετέριες, μπαρ και εστιατόρια μετά τη Δευτέρα του Πάσχα στις 3 Μαΐου. Τα μηνύματα θα καταργηθούν μετά το άνοιγμα των μετακινήσεων από νομό σε νομό (οι οποίες θα επιτρέπονται από τις 15 Μαΐου), όπως ξεκαθάρισε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Στα καταστήματα εστίασης ανοιχτοί θα είναι μόνο οι υπαίθριοι χώροι και δεν θα επιτρέπεται η μουσική. Σημειώνεται πως μπαρ, καφετέριες και εστιατόρια θα κλείνουν αυστηρά στις 22:45 καθώς η απαγόρευση κυκλοφορίας από Μεγάλη Δευτέρα θα ισχύει από τις 23:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News