Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Δήμος Έδεσσας: Χρηματοδότηση β’ φάσης Ανάπλασης Άρνισσας


Μία σημαντική εξέλιξη για την Άρνισσα είναι η ένταξη της Β’ φάσης του έργου της ανάπλασης του οικισμού, στον Άξονα Προτεραιότητας 1: «Αστική Αναζωογόνηση» του Χρηματοδοτικού Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «Δράσεις Περιβαλλοντικού ισοζυγίου».

Η Α’ φάση του έργου ανάπλασης οικισμού Άρνισσας (α’ φάση), με προϋπολογισμό 540.000€, βρίσκεται σε στάδιο υλοποίησης από τον Δήμο Έδεσσας. Με την ένταξη της β φάσης του έργου, προϋπολογισμού 336.000€, το έργο της ανάπλασης της Άρνισσας παίρνει ολοκληρωμένη μορφή.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, δήλωσε σχετικά:

«Στην Άρνισσα αυτή την στιγμή υλοποιούνται δύο πολύ σημαντικά έργα: αυτό της πρώτης φάσης της ανάπλασης του οικισμού και της κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου, το οποίο ακολουθεί η κατασκευή του σταθμού βιολογικού καθαρισμού. Η ένταξη της δεύτερης φάσης του έργου της ανάπλασης, δίνει ολοκληρωμένο χαρακτήρα στην παρέμβαση και αφορά το σύνολο του οικισμού.

Εάν προσθέσουμε και το κλειστό γήπεδο της Άρνισσας και ο πλέον δύσπιστος αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για ένα τεράστιο πρόγραμμα δημοτικών έργων που δίνουν άλλη υπόσταση στην Άρνισσα και την καθιστούν πραγματική πρωτεύουσα του ορεινού όγκου του Δήμου Έδεσσας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News