Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Έφυγε από τη ζωή ο καθηγητής του ΓΕΛ Αριδαίας Συμεών Καρασαββίδης


Οι διδάσκοντες και όλη η κοινότητα του ΓΕΛ Αριδαίας εκφράζουμε σήμερα τη βαθειά μας θλίψη για την απώλεια του εκλεκτού μας συναδέλφου Συμεών Καρασαββίδη, ενός ανθρώπου με ήθος, εργατικότητα και αφοσίωση στα λειτουργικά του καθήκοντα υπηρετώντας τα για σχεδόν σαράντα χρόνια.

Υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός από όλους μας και από τους μαθητές του για τον ενθουσιασμό και το ζήλο του για ό,τι αναλάμβανε, θεωρώντας ιερή του υποχρέωση να φέρει εις πέρας το έργο του, ακόμα και στην πιο μικρή του λεπτομέρεια.

Ευχόμαστε στους οικείους του καλό κουράγιο. Καλό Παράδεισο! Καλό ταξίδι αγαπημένε συνάδελφε!

Από το ΓΕΛ Αριδαίας

10 σχόλια:

  1. Καλό παράδεισο.
    Συλλυπητήρια στους οικείους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας από τους καλύτερους και τιμιότερους καθηγητές και ανθρώπους του Γενικού Λυκείου Αριδαίας, ο οποίος, αντίθετα με πολλούς συναδέλφους του, στεκόταν δίπλα στον μαθητή τόσο στη βασική διδασκαλία όσο και στις ενισχυτικές τάξεις του Λυκείου. Ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες των μαθητών του, ποτέ δεν ανέχτηκε κοινωνικές διακρίσεις και ποτέ δεν υποτίμησε το δημόσιο σχολείο. Αγαπούσε πραγματικά αυτό που έκανε. Όσοι μάθαμε μαζί του, θα τον θυμόμαστε με αγάπη και σεβασμό. Οι συνάδελφοί του, ας τιμούν τη μνήμη του και ας ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό παράδεισο. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σίμο καλό παράδεισο να έχεις. Άφησες ανεξίτηλο αποτύπωμα στην εκπαίδευση και όχι μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλο παραδεισο ο Θεος να αναπαυσει την ψυχη του κουραγιο να δινει στους οικειους του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένας από τους καλύτερους καθηγητές του ΓΕΛ Αριδαίας με όρεξη και αγάπη για αυτό που κάνει...Θα μας λείψετε κύριε Καρασαββίδη! Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένας αγαπητός άνθρωπος δίπλα σε όλους τους μαθητές του. Γελούσαμε και περνούσαμε όμορφα μαζί του. Καλό παράδεισο να έχει και να αναπαυτεί η ψυχούλα του. Θερμά συλλυπητήρια τους οικείους του. Θα σε θυμόμαστε για πάντα Κύριε Καρασαββίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπημένα μας καθηγητά, κ.Σίμο..
    Είμαστε δύο παλιοί μαθητές σου. Τυχαίνει να είμαστε μητέρα και γιος 50 και 22 ετών. Ανήκουμε σε δύο διαφορετικές γενιές τυχαίνει όμως να ομολογούμε και οι δύο ότι η λέξη ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ, ΕΝΤΙΜΌΤΗΤΑ, ΆΝΘΡΩΠΟΣ ταιριάζουν απόλυτα στο πρόσωπο σου.
    Καλο παράδεισο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλο παραδεισο Σιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News