Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Άνιση - άδικη απόφαση του ΕΛΓΑ Βέροιας για τους αγρότες Αλμωπίας και Έδεσσας


Από το Υποκατάστημα του ΕΛΓΑ Βέροιας ανακοινώθηκε ότι στις αναγγελίες ζημιάς που εγκρίθηκαν για τον παγετό έως 28/3/2021 θα συμπεριληφθούν και οι δηλώσεις ζημιάς από τον παγετό 9-11/04/2021, με παράταση ημερομηνίας υποβολής των δηλώσεων έως και την Τρίτη 11/05/2021.

Η παραπάνω απόφαση, σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο του ΕΛΓΑ Βέροιας, αφορά μόνο στους Δήμους Αλεξάνδρειας, Πέλλας και Σκύδρας. Αυτός είναι και ο λόγος, που τις τελευταίες ώρες δεχόμαστε έντονα παράπονα και διαμαρτυρίες από αγρότες της Αλμωπίας και της Έδεσσας. Πρόκειται για δύο περιοχές που παρουσιάζουν μεγάλες καταστροφές, ωστόσο εξαιρούνται από μια τόσο σημαντική απόφαση.


Αναρωτιέται ο αγροτικός κόσμος: Για ποιους λόγους συμβαίνει αυτό; Μάλιστα, κάποιοι συμπολίτες μας πάνε και ένα βήμα παραπέρα, συνδυάζοντας το γεγονός με το ότι οι περιοχές της Αλμωπίας και της Έδεσσας δεν έχουν εκπροσώπηση στο κοινοβούλιο.

Πολλοί παραγωγοί απευθύνουν ερώτημα προς τους Βουλευτές: Τι μέλλει γενέσθαι; Γιατί ο ΕΛΓΑ της Βέροιας λειτουργεί με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο;

4 σχόλια:

  1. η σκύδρα έχει ΔΗΜΑΡΧΟ με σοβαρότητα, με επιχειρήματα και άποψη... είναι μαζί με τους αγρότες και οι παρεμβάσεις της είναι εύστοχες και προσέχει να μην πετάει μπαρούφες όταν παρεμβαίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστος. εμεις εχουμε δημαρχο που καθε φορα που μιλαει επιβαρυνει την θεση του δημου μασ.εδω-ζουμε

      Διαγραφή
  2. o ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι ρε ο Κοντονης φταιει, ε τον ατιμο να κατηγορησει τον συριζα το αθωο κομμα με τον Παππα τον γλυκουλη, βρε Κοντονη γιατι γιατι γιατι κατηγορεις τους απατεωνες γιατι;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News