Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Επίσκεψη της Δημάρχου Σκύδρας Κ. Ιγνατιάδου στο Κέντρο Υγείας


Στη μάχη για την αντιμετώπιση και την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού εισέρχεται πλέον το Κέντρο Υγείας Σκύδρας (Κ.Υ.Σ.) μέσω των δύο εμβολιαστικών μονάδων που ξεκινούν τη λειτουργία τους από το Σάββατο 3 Απριλίου 2021.

Για το λόγο αυτό, την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021, η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής – Πρόνοιας Ιωάννα Βέργου επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας Σκύδρας όπου συναντήθηκαν και συζήτησαν με τη Διευθύντριά του Γιαννούλα Κυπαρίσση και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό σχετικά με την τελική ολοκλήρωση των χώρων των εμβολιαστικών μονάδων.

Ο Δήμος Σκύδρας ανταποκρινόμενος στα αιτήματα του Κέντρου Υγείας Σκύδρας προσέφερε και προσφέρει κάθε δυνατής μορφής υλικοτεχνική βοήθεια για την εύρυθμη λειτουργία του.


Ας σημειωθεί ότι η συνεργασία και οι επαφές ανάμεσα στο Δήμο Σκύδρας και το Κέντρο Υγείας Σκύδρας ήταν συνεχείς κι αποτελεσματικές με τη συμβολή της Δημάρχου Κατερίνας Ιγνατιάδου και των πρώην Αντιδημάρχων: Μαρίας Γιακαμόζη, Μιχάλη Μέγα, Χαράλαμπου Γεραντίδη, Γιώργου Σταματέλλου και Κωνσταντίνου Τερζίδη, που συνεχίζουν οι νυν Αντιδήμαρχοι Ιωάννα Βέργου, Γιώργος Χρυσαφίδης, Αναστάσιος Αδαμίδης, Αθανάσιος Γίτσας και Σταύρος Πασχαλίδης.

Ειδικά για το διάστημα της πανδημικής κρίσης ο Δήμος Σκύδρας πραγματοποίησε τεχνικές εργασίες στο Κ.Υ.Σ., τοποθέτησε εξωτερικά δύο χώρους covid – 19 και το σκέπαστρο της εισόδου του Κ.Υ.Σ. και πρόσφερε ηλεκτρονικό και ηλεκτρικό κι άλλο εξοπλισμό( ηλεκτρονικό υπολογιστή, ψυγείο, τηλεόραση, λέβητα, σώματα θέρμανσης, ηλιακό θερμοσίφωνα κ.α.), κλινοσκεπάσματα κ.α. Επίσης, πραγματοποίησε απολυμάνσεις και συνεργάστηκε στη μεταφορά συμπολιτών μας στο Κ.Υ.Σ. και στο Νοσοκομείο Έδεσσας.

Με την ευκαιρία υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Σκύδρας μέσω της κοινωνικής του υπηρεσίας και συγκεκριμένα του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι εξυπηρετεί και θα συνεχίσει να εξυπηρετεί συμπολίτες μας των ευπαθών κι απόρων ομάδων προκειμένου να μεταβούν στις εμβολιαστικές μονάδες του Κέντρου Υγείας Σκύδρας και του Νομού κατόπιν σχετικής συνεννόησης. Αρμόδια για το συγκεκριμένο θέμα είναι η Αντιδήμαρχος Ιωάννα Βέργου τηλ.:6980414242.

Ο Δήμος Σκύδρας συνεργάζεται άριστα με το Κέντρο Υγείας Σκύδρας κι όλους τους συναρμόδιους φορείς έχοντας ως κύρια προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των συμπολιτών και των συνανθρώπων μας. Εύχεται δύναμη κι αντοχή στο δύσκολο κι ευάρεστο έργο που έχουν αναλάβει να φέρουν σε πέρας οι άνθρωποί του, όπως μ΄επιτυχία έχουν πράξει μέχρι τώρα, και δηλώνει συμπαραστάτης και σύμμαχος στον σκληρό αγώνα μαζί και μόλους τους συμπολίτες μας για την αντιμετώπιση και την εξάλειψη της πανδημικής κρίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News