Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Τσιόδρας: Ψήφισε αρνητικά στο άνοιγμα Λυκείων


«Όχι» στο άνοιγμα των σχολείων και συγκεκριμένα των Λυκείων ψήφισε ο Σωτήρης Τσιόδρας. Οπως αποκάλυψε το ethnos.gr, ο επικεφαλής της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, Σωτήρης Τσιόδρας, διαφώνησε στο άνοιγμα των Λυκείων από τις 12 Απριλίου και μαζί με αυτόν διαφώνησαν άλλοι έξι λοιμωξιολόγοι.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του ethnos.gr, τόσο ο Σωτήρης Τσιόδρας όσο και άλλοι έξι λοιμωξιολόγοι τάχθηκαν κατά του ανοίγματος των λυκείων από τη Δευτέρα, καθώς, όπως είπαν, το άνοιγμα των σχολείων θα έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω διασπορά του κορονοϊού στη χώρα.

Πάντως, οι μαθητές θα επιστρέψουν στα Λύκεια από τη Δευτέρα, 12 Απριλίου, κάτι που, όπως είχε προαναγγείλει και νωρίτερα η υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή, ήταν στόχος της κυβέρνησης.

4 σχόλια:

  1. Πάμε για σφαγή με τους αλήτες που μπλέξαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τους συριζαιους αν εννοεις εχεις δικαιο, γεμισαν τον κοσμο κρουσματα με της πορειες τους τα καθικια.

      Διαγραφή
    2. Ειδικά στη Φιλωτεια και Περικλεια.
      Διασπειρανε με τις πορείες

      Διαγραφή
  2. Άμα άρχισε τα τσαλίμια κι ο Τσιόδρας, κλάφτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News