Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Τσίπρας: «Ο κ. Μητσοτάκης ηγείται μιας κυβέρνησης αχρήστων»


«Ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαιώνει όχι μόνο πως ηγείται μίας κυβέρνησης αχρήστων», «αλλά και ότι έχει μετατρέψει τους επιστήμονες σε ασπίδα, για να τους χρεώνει όλες τις ασυναρτησίες, τις αντιφάσεις και τις παλινωδίες του», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Facebook.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρει ειδικότερα ότι «πριν δύο μέρες ο κ. Μητσοτάκης στη Βουλή πανηγύριζε για την επιτυχή διαχείριση της πανδημίας και μας διαβεβαίωνε ότι έχει σχέδιο για το σταδιακό άνοιγμα της οικονομίας. Σε 24 ώρες επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά ότι η κυβέρνηση όχι μόνο δεν έχει σχέδιο, αλλά έχει χάσει απολύτως τον έλεγχο».

Προσθέτει ότι «αφού προανήγγειλαν το άνοιγμα του λιανεμπορίου “με σχέδιο” την Παρασκευή, το ακύρωσαν το Σάββατο για τη Θεσσαλονίκη, την Αχαΐα και την Κοζάνη». «Τι άλλαξε μέσα σε λίγες ώρες; Απολύτως τίποτα. Γνώριζαν τον αριθμό των κρουσμάτων, γνώριζαν την επιδημιολογική εικόνα», τονίζει.

Κατόπιν αυτών, αναφέρει ότι «κάθε μέρα που περνά ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαιώνει όχι μόνο πως ηγείται μίας κυβέρνησης αχρήστων. Αλλά και ότι έχει μετατρέψει τους επιστήμονες σε ασπίδα, για να τους χρεώνει όλες τις ασυναρτησίες, τις αντιφάσεις και τις παλινωδίες του που στοιχίζουν στη χώρα». Σχολιάζει πως «για αυτό το λόγο και δεν δίνει τα πρακτικά των συνεδριάσεων στη δημοσιότητα, όπως τον καλούμε εδώ και έναν χρόνο».

Ο κ. Τσίπρας υποστηρίζει ότι «η οργή του κόσμου, των εργαζομένων που βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα αθρόων απολύσεων, των καταστηματαρχών που παρά τα σωρευμένα χρέη ξόδεψαν από το υστέρημά τους για να προετοιμάσουν το άνοιγμα των μαγαζιών τους, είναι εύλογη». Και υπογραμμίζει: «Το ελάχιστο που έχει να κάνει μία κυβέρνηση που δεν μπορεί να διαχειριστεί τίποτα πια, είναι να τους αποζημιώσει για τα δικά της εγκληματικά λάθη».

7 σχόλια:

  1. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί! Κάθε τόσο πρέπει να βγαίνεις εσύ κ το συναφι για να μην ξεχάσουμε τα λαμπρά χρόνια που έζησε η χώρα υπό την διακυβέρνηση σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι περιμένεις απο ανθρωπους που το μονο που ευχοντε γιά τους πολιτικούς τους αντιπάλους ειναι "ψόφος"; υπάνθρωποι

      Διαγραφή
  2. Και εσύ μιας κυβέρνησης προδοτών. Τόσο σου κόβει τόσα λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τσιπρας ο μοναδικος ανθρωπος στον κοσμο που περνει στροφη 360 μοιρες για να παει απενεντι. Μια απο τις πολλες μπουρδες που ακουσαμε απο τον ιδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε άεργε πολιτικέ μηχανικέ (!), αριστερέ ακτιβιστή που ο κόσμος μέσα στην απελπισία του σε πίστεψε και σε έκανε πρωθυπουργό, δεν πρόκειται να ξανακάνει το ίδιο λάθος και να σου ξαναδώσει το «μαγαζί». Όσο και να βρίζεις και να χτυπιέσαι, βλέπεις ότι δεν εισπράττεις τίποτε από τη φθορά της κυβέρνησης. Πρώτη φορά αντιπολίτευση στην Ελλάδα μετά τις εκλογές έχασε 8 με 10 ή και περισσότερες μονάδες. Ενώ η κυβέρνηση έχασε μέχρι 3 με 4 μονάδες. Αυτό δείχνει ότι ο κόσμος σε κατάλαβε και σένα και το κόμμα σου και ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενώ όταν κυβερνούσες εσύ και πουλούσες τη Μακεδονία, ήσουν χρήσιμος και άριστος. Τι λες ρε πολιτικό λαμόγιο. Ρωτάς πως νιώθουμε εμείς το 80 και 90 στα εκατό των Ελλήνων, οι περιθωριακοί όπως μας είπες στις Βρυξέλλες και δεν θέλουμε να δώσουμε τέτοιο όνομα στα Σκόπια; Κρατικοδίαιτοι όλοι με παχυλούς μισθούς κάτω από το στέγαστρο των τριακοσίων,ρωτάτε πως περνάει σήμερα έξω ο κόσμος;
    Άντε ρε υποκριτές της πολιτικής βρείτε τα,μήπως και γίνει κάτι για να επιβιώσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News