Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Χρ. Χουρσόγλου: «Στήριξη των αγροτών με πράξεις και όχι με λόγια»


Διαβάστε την ανάρτηση του Χρήστου Χουρσόγλου, με αφορμή τις καταστροφές στην αγροτική παραγωγή της περιοχής μας:

Η συνεχόμενη κακοκαιρία των τελευταίων ημερών με αλλεπάλληλους παγετούς οι οποίοι δυστυχώς συνεχίζονται, αποτελείωσαν την αγροτική παραγωγή στις καλλιέργειες κερασιάς, ροδακινιάς, βερικοκιάς και άλλων δεντρώδων καλλιεργειών σε απόλυτο βαθμό της τάξεως του 100% φέρνοντας σε πλήρη απόγνωση τους αγρότες της περιοχής μας.

Τα λόγια είναι πολύ λίγα να περιγράψουν την δραματική κατάσταση που βιώνουν αυτές τις μέρες οι παραγωγοί και οι οικογένειές τους.

Είναι πολύ σημαντικό και κυρίως ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ να αντιληφθούν οι θεσμικοί παράγοντες του νομού το αδιέξοδο των αγροτών και, κυρίως, με ΠΡΑΞΕΙΣ και όχι με λόγια, εμπράκτως να συνδράμουν κινητοποιώντας τους αρμόδιους φορείς άμεσα δίνοντας οικονομική ανάσα.





 

2 σχόλια:

  1. Είναι δυνατόν να περιμένεις να σε καταλάβουν οι κολλητοί του Μητσοτάκη; Αυτοί τις δέκα οικογένειες που κάνουν ότι θέλουν στη χώρα κοιτάνε. Εμας μας έχουν ξεχασμένους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Χρήστο δεν πρόκειται να υπάρξει στήριξη και το ξέρεις. Ο τελευταίος Πρωθυπουργός που βοήθησε αγρότες και κτηνοτρόφους ήταν ο Καραμανλής. Δυστυχώς όλοι μετά από αυτόν δίναν ψίχουλα για να μας "εξαγοράσουν" λίγο πριν τις εκλογές. Κ.Μ Ο φίλος σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News