Σάββατο 3 Απριλίου 2021

Δ. Μπίνος: Συγχαρητήρια στο νέο Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Θ. Μπαχαράκη


Συγχαίρουμε τον Θωμά Μπαχαράκη, επί σειρά ετών Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, για τα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει ως Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Πρόκειται για έναν άξιο λειτουργό της εκπαίδευσης, με τον οποίο είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο ως Δημοτική Αρχή.

Χάρη και στη δική του συμβολή, είχαμε πετύχει μια αγαστή συνεργασία μεταξύ Δήμου και Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και είχαμε συνδιοργανώσει σημαντικές δράσεις και εκδηλώσεις, όπως το Θερινό Σχολείο με συμμετοχή μαθητών απ’ όλη την Ελλάδα, η Ημερίδα «Εκπαίδευση και Λαογραφία» με τη συμμετοχή Συλλόγων από κάθε γωνιά της χώρας, η Προσομοίωση Δημοτικού Συμβουλίου με τη συμμετοχή μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων της περιοχής μας κ.α.


Του ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή δύναμη στο νέο έργο που αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας. Η έως τώρα παρουσία του, είναι η μεγαλύτερη εγγύηση για την επιτυχία του και σε αυτόν το νέο ρόλο που του ανατέθηκε.

Για το συνδυασμό «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας»

Δημήτρης Μπίνος

πρ. Δήμαρχος Αλμωπίας

1 σχόλιο:

  1. Γιατί συγχαρητήρια; Για ποιο πραγμα; Πέτυχε κάτι;Σαν κομματική επιλογή προωθήθηκε.
    Αλληλοσυγχαίρονται κομματικοί υπάλληλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News