Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν θεωρώ τον Τσίπρα προδότη για τις Πρέσπες» (ΒΙΝΤΕΟ)


Τον Ιανουάριο του 2019, όταν στη Βουλή ψηφιζόταν η Συμφωνία των Πρεσπών, ο -τότε μόνο αντιπρόεδρος της ΝΔ- Άδωνις Γεωργιάδης δήλωνε ότι πραγματοποιήθηκε «ένα εθνικό έγκλημα» και μίλαγε για «μια αποφράδα μέρα για τον Ελληνισμό». Είχε προσθέσει μάλιστα ότι «οι ξένοι βρήκαν βολικό πρωθυπουργό. Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο».

Ωστόσο, την Τετάρτη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Ανάπτυξης φάνηκε να αλλάζει ρότα και να δηλώνει ότι η Συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι προδοτική ούτε ο -τότε πρωθυπουργός- Αλέξης Τσίπρας που την προώθησε «προδότης».

Μάλιστα, υπογράμμισε ότι «εγώ ο Άδωνις Γεωργιάδης, που με κατηγορούν, έβγαινα σε εκπομπές, έβγαινα στο Βελλίδειο, και έλεγα, δεν είναι προδότης και δεν επιτρέπω να λέτε τέτοια για τον πρωθυπουργό της χώρας».

«Δεν μπορεί η πολιτική συζήτηση στην Ελλάδα να γίνει “εσύ είσαι προδότης”, “όχι, εσύ είσαι προδότης”» είπε χαρακτηριστικά, καλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ να μην μπει σε αυτή τη λογική.

10 σχόλια:

  1. μάλιστα! οι αποφάσεις των πολιτικών δεν είναι ποτέ προδοσίες! είναι λάθος αποφάσεις και στρατηγικές...το 74 για την κύπρο δηλ οι στρατηγοί που φάγαν τη ζωή τους φυλακή έκαναν λάθος εκτίμηση..δεν ήταν προδοσία! στη μικρασιατική ήταν λάθος εκτίμηση, δεν έπρεπε να εκτελεστούν! αν αύριο πουλήσουν το αιγαίο είναι ρεαλιστική πολιτική, δεν είναι προδοσία! δεν θα πω η καρέκλα διαφθείρει στην περίπτωση άδωνη γιατί αυτός κ ο βορίδης πολιτεύονται με απόψεις αλά καρτ..τη μάνα τους πουλάνε όχι τη Μακεδονία, είναι γνωστό σε όσους τους ξέρουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ τους ξέρεις; και αν τολμάς μίλα επώνυμα μαλάκα.

      Διαγραφή
    2. Έχεις δίκιο 7.32 να αισθάνεσαι έτσι

      Διαγραφή
  2. KARASMANHS, STAMENITHSH KAI BASILEIADHS EXOYN APOCH ;H 8A POYNE OTI TO KRATOS EXEI SYNEXEIA ARA KAI H PRODOSIA ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρτήρια 7¨32,με αυτά που γράφεις δίχνης οτι ανίκης στην ίδια κατηγορία με τον (Κύριο) Άδωνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...γιατί σ εχει πεί και ο κύριος Αδωνης μα....;

      Διαγραφή
  4. ειναι δυνατον να γουσταρουν τον Αδωνη οι συριζαιοι; ο Αδωνης ειναι ανθρωπος παραγωγης και οχι καρατικοδιαιτος τεμπελχανας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΥ 7.51 ΧΑΖΟΖΑΙΕ ΚΟΙΤΑΞΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΣΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΠΟΙΟ ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άξιος άξιος και τα λέει πολύ καλά για το ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι θα σέβεστε τον κ. Αδωνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News