Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Δήμαρχος Σκύδρας: «Αποτυχημένοι! Τους ενώνει το μίσος τους απέναντί μας»


Δήλωση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου:

Απόρριψη της ένστασης που υπέβαλλαν σύμβουλοι της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Σκύδρας και ΟΜΟΦΩΝΗ ΕΓΚΡΙΣΗ από την επιτροπή ανάπτυξης της ΠΚΜ των περιβαλλοντικών όρων της μελέτης του μεγαλύτερου έργου που έλαβε ο Δήμος Σκύδρας, προ'υ'πολογισμού περί τα 5.500.000 ευρώ.

Έργο που διεκδικήσαμε και πήραμε την προηγούμενη θητεία από το ΥΠΕΣ και ειδικότερα από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ και τώρα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ.

Ένα τεράστιο έργο, που αναβαθμίζει την ποιότητα της ζωής μας, διασφαλίζει συνθήκες υγιεινής διαβίωσης, προστατεύει το περιβάλλον μας.

Το έργο αυτό αφορά:

1)Κατασκευή εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης του Ριζού και σύνδεσης του δικτύου με τον Βιολογικό Σταθμό Σκύδρας.

2) Κατασκευή εξωτερικού αγωγού μεταφοράς λυμάτων Αρσενίου, Πετριάς, Πλευρώματος, Λουτροχωρίου και σύνδεσής τους με τον Βιολογικό Σταθμό Σκύδρας.

3)Σύνδεση του αποχετευτικού δικτύου Μαυροβουνίου με τον Βιολογικό Σταθμό Σκύδρας.

Κι όμως αυτό το σπουδαίο και ουσιαστικό έργο επιδίωξαν κάποιοι από την αντιπολίτευση του Δήμου Σκύδρας να το ακυρώσουν, έχοντας την υποστήριξη και σύμφωνη γνώμη ανθρώπων σ άλλες θέσεις και βεβαίως τους γνωστούς κονδυλοφόρους, που πρόβαλλαν τα αστεία, αβάσιμα, άσχετα, γελοία- κατά επιεικείς χαρακτηρισμούς- επιχειρήματά τους.

Τι ενώνει όλους αυτούς; το μίσος τους απέναντί μας που φτάνει σε σημείο να βλάψουν τον Δήμο μας και τους συνδημότες μας, κάτι που ουδόλως τους ενδιαφέρει φυσικά, διότι αυτοί οι άνθρωποι αγαπούν μόνο τον εαυτό τους και το δικό τους συμφέρον...

Τι έκαναν λοιπόν; υπέγραψαν τα αστεία και αβάσιμα έγγραφα που τους έδωσε ο "ευεργέτης του Δήμου μας" όπως τον χαρακτήρισαν, τα οποία σημειωτέον στο παρελθόν ο 'ευεργέτης' έβαλε και υπέργηρο συνδημότη μας να τα υπογράψει και να τα καταθέσει στην περιφέρεια για την ακύρωση του έργου, δηλαδή τους χρησιμοποίησε ως αχυράνθρωπους, με τα οποία εκπρόθεσμα ζητούσαν την ακύρωση του έργου!!!!

Αυτήν την εκπρόθεσμη ένσταση τους κάποιοι την έλαβαν για πολιτικούς λόγους....

Η Σκύδρα, το Ριζό, το Αρσένι, η Πετριά, το Πλεύρωμα, το Λουτροχώρι, το Μαυροβούνι και όλος ο Δήμος μας, έχουν δικαίωμα να ξέρουν την αλήθεια!

Εμείς συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε, οι αποτυχημένοι θα συνεχίσουν τις απέλπιδες προσπάθειες προβολής τους, θα συνεχίσουν τις αποτυχημένες ενέργειες ακύρωσης του μεγάλου έργου μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News