Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Κεραμέως: Δεν ανοίγουν Γυμνάσια και Δημοτικά πριν από το Πάσχα


Τέλος σε κάθε συζήτηση για το ενδεχόμενο μετά τα Λύκεια, που ανοίγουν τη Δευτέρα 12 Απριλίου, να ανοίξουν μέσα στον Απρίλιο και τα Γυμνάσια και τα Δημοτικά έβαλε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Οι όποιες αποφάσεις για Γυμνάσια και Δημοτικά θα ληφθούν μετά το Πάσχα, είπε η Νίκη Κεραμέως, παραπέμποντας το άνοιγμά τους μετά τις διακοπές του Πάσχα.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε εισήγηση των ειδικών για το άνοιγμα των Λυκείων, εξετάζουμε συστηματικά με τους ειδικούς και το άνοιγμα των άλλων βαθμίδων. Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοια εισήγηση», είπε η υπουργός Παιδείας μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (08.04.2021) στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

«Για πριν από το Πάσχα όχι. Ξεκίνησε το άνοιγμα των λυκείων, πηγαίνουμε βήμα βήμα», απάντησε στην ερώτηση αν θα εισηγηθεί το άνοιγμα των Γυμνασίων και των Λυκείων την επόμενη εβδομάδα. Δύο εβδομάδες έμειναν μέχρι τις διακοπές του Πάσχα. Συνεχίζεται η τηλεκπαίδευση για τις άλλες ηλικίες. Θυμίζω ότι τα Λύκεια έχουν μείνει για μεγαλύτερο διάστημα κλειστά και επίσης έχουμε τις Πανελλαδικές Εξετάσεις που πλησιάζουν», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News