Πέμπτη, 8 Απριλίου 2021

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε Κοινότητες του Δήμου Σκύδρας


Ο Δήμος Σκύδρας ανακοινώνει ότι Κινητή Ομάδα Υγείας (Κ.ΟΜ.Υ.) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) θα πραγματοποιήσει, τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2021, δωρεάν εξετάσεις ανίχνευσης του κορωνοϊού στους κατοίκους της Κοινότητας Καλυβίων και της Κοινότητας Ανύδρου του Δήμου Σκύδρας, σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα:

ΚΑΛΥΒΙΑ: στην κεντρική πλατεία ( Ιερός Ναός Αγίου Μηνά), από τις 09:00΄ έως τις 11:00΄.

ΑΝΥΔΡΟ: στον κεντρικό δρόμο, από τις 12:00΄έως τις 14;00΄.

Χρήσιμες υπενθυμίσεις:

- Οι προσερχόμενοι, πριν από τη μετακίνησή τους για τις εξετάσεις, θα πρέπει να στέλνουν μήνυμα στον αριθμό 13033 επιλέγοντας την περίπτωση 1.

- Θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να δηλώσουν τον Α.Μ.Κ.Α. και τον τηλεφωνικό τους αριθμό όταν τους ζητηθούν για την καταγραφή των στοιχείων τους και για την ενημέρωσή τους στην περίπτωση που βρεθούν θετικοί στον ιό.

- Στις μετακινήσεις με αυτοκίνητο επιτρέπεται με τον οδηγό να επιβαίνουν δύο ενήλικα άτομα ή εάν πρόκειται για οικογένεια επιτρέπεται η επιβίβαση μέχρι δύο ανήλικων παιδιών, σύμφωνα βεβαίως με τα όσα ισχύουν μέχρι τώρα.

- Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που θα προσέρχονται για τις εξετάσεις να τηρούν τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης και προστασίας (π.χ. μάσκες, αποστάσεις) και ν΄ακολουθούν τις οδηγίες και τις συστάσεις των αρμοδίων, ώστε να μη δημιουργηθεί κανενός είδους πρόβλημα.

Πληροφορίες παρέχονται, αντίστοιχα, από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Καλυβίων Δημήτρη Τσελεπή: 6976224567 και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ανύδρου Αθανάσιο Τσαβδάρη: 6908993339. Επίσης, από τα στελέχη του Δήμου, Ιγνάτη Καραπαναγιώτη: 2381351886 και Δημήτρη Αλεξανδρίδη: 2381351802.

Ο Δήμος Σκύδρας ευχαριστεί θερμά όλους τους εμπλεκόμενους για τον αγώνα που καταβάλλουν - καθένας από τη δική του υπεύθυνη θέση και συμπεριφορά - για την ανάσχεση της εξάπλωσης και των επιπτώσεων του κορωνοϊού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News