Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Τσίπρας: «Η ΝΔ δεν είναι κόμμα δωσίλογων» – Πολάκης: «Η ιστορία δεν ξεγράφει»


Δεν υιοθέτησε ο Αλέξης Τσίπρας την άποψη του βουλευτή του, Παύλου Πολάκη, ότι η ΝΔ είναι κόμμα δωσιλόγων. Το απίστευτο είναι ότι ο κ. Πολάκης απάντησε, και επιμένει.

Ο κ. Τσίπρας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra και σχολιάζοντας τα όσα είπε ο πρώην υπουργός του στη συζήτηση της Προανακριτικής, είπε: «Δεν θεωρώ τη ΝΔ παράταξη των δωσιλόγων, όπως και ο Κολοκοτρώνης δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ. Σε μία πολιτική αντιπαράθεση ακούγονται και υπερβολές. Οι παρατάξεις έχουν την ιστορία τους. Δεν είναι η ΝΔ παράταξη δωσιλόγων όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η παράταξη του Κουφοντίνα όπως μας έχουν κατηγορήσει», είπε, απαντώντας έτσι στον Παύλο Πολάκη που τα είχε υποστηρίξει σε πρόσφατη ομιλία του στη Βουλή, με αφορμή τη συζήτηση για την Προανακριτική για τον Νίκο Παππά.

Ο Παύλος Πολάκης δεν το άφησε να πέσει κάτω, διαφώνησε με τον κ. Τσίπρα και έγραψε στο Facebook: «Να το επαναλάβω για να τελειώνουμε με τις «παρανοήσεις»: Η ιστορία της Ελλάδας μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους είναι η ιστορία της πάλης δυο παρατάξεων. Της προοδευτικής δημοκρατικής αριστερής που εξέφραζε την κοινωνική πλειοψηφία ΚΑΙ της συντηρητικής, δεξιάς και ακροδεξιάς που εξέφραζε την εκάστοτε μειοψηφία των εκμεταλλευτών και της ολιγαρχίας. Η πρώτη είχε Κολοκοτρώνηδες, Μακρυγιάννηδες, αγωνιστές της εθνικής ανεξαρτησίας και των εργατικών δικαιωμάτων, Βελουχιώτηδες,114, Πολυτεχνείο, Αλλαγή. Η δεύτερη φτιάχτηκε από τους κοτζαμπάσηδες τους Τουρκοκρατίας και σε αυτήν βρήκαν καταφύγιο, από μαυραγορίτες και δωσίλογους μέχρι υπόκοσμο των Γκοτζαμάνηδων και χουντικούς!! Τέλεια και παύλα! Η ιστορία γράφει και δεν ξεγράφει!»

5 σχόλια:

  1. Και πιστεύτετε τον Τσίπρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Αλέξη. Εγώ Νεοδημοκράτης είμαι αλλά σε πάω πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 11.12 εγώ σε πιστεύω. Δεν ξέρω για τους άλλους.

      Διαγραφή
  3. Η ΝΔ δεν είναι κόμμα δοσίλογων.Απλως,όλοι οι δοσίλογοι ήταν δεξιοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News