Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Δ. Μπίνος: «Χρειάζονται γενναίες αποφάσεις για τη στήριξη των αγροτών»


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Δ. ΜΠΙΝΟΥ, πρ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ»

Όλες αυτές τις μέρες, είχα την ευκαιρία να βρεθώ σε αγροκτήματα του Δήμου Αλμωπίας και να δω από κοντά τη μεγάλη ζημιά που προκάλεσε ο παγετός. Οι καλλιέργειες στο σύνολό τους έχουν επηρεαστεί σε πολύ μεγάλο ποσοστό, εξαιτίας των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που σημειώθηκαν.

Αυτή την ώρα, χρειάζονται γενναίες αποφάσεις από την πολιτεία. Απαιτείται η στήριξη του αγροτικού εισοδήματος, το οποίο επηρεάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό την τοπική μας οικονομία. Οι αγρότες μας, μας χρειάζονται δίπλα τους, αρωγούς και συμπαραστάτες, με ουσιαστικό τρόπο και άμεσες λύσεις.

Η αποτίμηση των ζημιών από τον ΕΛΓΑ είναι μια διαδικασία που πρέπει να επισπευθεί. Παράλληλα, είναι σημαντικό να εξεταστούν οι τρόποι εκείνοι που θα επιτρέψουν την καταβολή προκαταβολής έως ότου να δοθούν εξολοκλήρου οι αποζημιώσεις που θα προκύψουν από τις εκτιμήσεις.

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τον αγροτικό κόσμο, οφείλουμε όλοι οι θεσμικοί φορείς να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να καταστήσουμε σαφές τα πραγματικά προβλήματα και να διεκδικήσουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας.

8 σχόλια:

  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ. ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ; ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ; ΚΑΤΑΣΤΑΦΗΚΑΜΕ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ; ΑΦΑΝΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗ ΑΦΑΝΤΟΣ. ΚΡΙΜΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βγαλτε ρε αναγγελιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Αλμωπια εδώ και 2 χρόνια δεν έχει δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος Μπάτσης; Αυτός ζει το όνειρο του. Ανίκανοι όλοι τους δεν ξέρουν τις τους γίνεται εκεί μέσα στον δήμο. Ας έρθουν να γυρεψουν ψήφο ξανά. Θα πάρουν αλίμονο. Σαν δεν ντρέπονται λιγάκι λέω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δυστυχώς ο Μπάτσης μαζεύει όλο τον αγράμματο κόσμο που είναι πολύς στην Αλμωπία και έχει μεγάλο ποσοστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπάτση θε λέτε και θα κλαίτε, γατάκια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κ. Μπινος ξέρει και πως να μιλήσει έχει μια πολιτική!!! Ο κ. Μπάτσης δυστυχώς δεν ξέρει τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπινο είσαι άρχοντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News