Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Μ. Μέγας: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση βρίσκεται πιο κοντά στον άνθρωπο παρά στα κόμματα»


Δήλωση του Δημοτικού Συμβούλου Σκύδρας Μιχάλη Μέγα:

Με αφορμή την χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Συμβουλίου Σκυδρας και τα όσα ειπώθηκαν εναντίον της Δημάρχου Κατερίνας Ιγνατιαδου, επειδή η ίδια υπερασπίζεται τα συμφέροντα των δημοτών της και όχι άλλου είδους, συμφέροντα... ως Δημοτικός Σύμβουλος, που υπηρετώ τον θεσμό από το 1994 θέλω να τονίσω ότι νιώθω περήφανος για τις κομματικές μου θέσεις.

Διπλά υπερήφανος όμως νιώθω γιατί υπηρετώ την τοπική αυτοδιοίκηση για όλους , μακριά από κομματικές ιδέες!

Και ακόμα πιο υπερήφανος νιώθω, γιατί βρίσκομαι δίπλα στην Δήμαρχο μας, που με την στάση της δείχνει ότι σε αυτή την διαδρομή αξία έχει ο άνθρωπος και αυτά που μπορείς να κανείς για τον ίδιο.

Όφειλα να τα υπογραμμίσω όλα αυτά, όχι γιατί η Δήμαρχος χρειάζεται "υπερασπιστές" αλλά γιατί κάποιοι στην αντιπολίτευση του Δήμου, πρέπει γρήγορα να αντιληφθούν ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση βρίσκεται πιο κοντά στον άνθρωπο παρά στα κόμματα και τις ιδέες τους. Στην μάχη για την υπεράσπιση των συμφερόντων της τοπικής κοινωνίας κανείς δεν δικαιούται να είναι υπεράνω αυτών με μπροστάρη πάντα την ανεξαρτησία της τοπικής αυτοδιοίκησης που πρέπει να μας καθοδηγεί σε κάθε μας βήμα.

2 σχόλια:

  1. Όταν θέλει, επειδή όταν δεν θέλει επικαλείται το οποιοδήποτε κόμμα. Μην κρυβόμαστε Μιχάλη και εσύ πηγαίνεις στους δεξιούς και ζητάς ψήφο στους ΠΑΣΟΚΟΥΣ και τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ δεν σε παίρνει... και πάει λέγοντας για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο. Αναφέρθηκα σε εσένα ως παράδειγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάνεις λάθος ο συγκεκριμένος ψηφίζεται από όλους τους πολιτικούς χώρους γιατί είναι άνθρωπος με Α κεφάλαιο και μόνο βοηθάει χρόνια τώρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News