Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Κοζάνη: Δύο νεκροί σε εργατικό δυστύχημα - Έπεσαν από ύψος δεκάδων μέτρων


Θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δυο εργάτες έχουν χάσει τη ζωή τους στον πύργο ψύξεως της μονάδας 5 και στη διαδικασία καθαρισμού-βαφής, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκαν στο κενό απο ύψος δεκάδων μέτρων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για εργαζόμενους σε εταιρία από χώρα του εξωτερικού (το έργο έχει αναλάβει η ΑΒΑΞ), ενώ ακόμη δεν έχει γίνε γνωστός ο τόπος καταγωγής των νεκρών αναφέρει το kozanimedia.gr.

Μέχρι και πριν λίγο οι σοροί των δυο άτυχων εργαζομένων παραμένουν στο χώρο, καθώς σε λίγο φτάνουν τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News